| Zdravé recepty - diskuze na toto téma |
Ahoj, sháním nějaký web se zdravými recepty, poslední dobou mě takové vaření velmi baví a chci si rozšířit obzory. Karla M. | 15.3.2017 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyPodívej se na www.svet-zdravi.cz/recepty, dělala jsem podle nich asi 2 druhy Vánočního cukroví a bylo výborné! Odpověď Andulinka 71 | 20.3.2017 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptycche to hledat, internet je plný, alepokud zvládáš angličtinu tak se podívej i na zahraniční weby, někdy najdeš perličky. Odpověď Andrea H. | 21.3.2017 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyMiluju jejich cuketový perník <3 Odpověď Míla | 25.4.2017 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyAhoj,má některá zkušenosti s dietou prodietix? Odpověď Dáša | 29.1.2018 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyAhojky, ano já :) Už jsem teda po, držela jsem tento program https://www.prodietix.cz/prodietix-z2 a opravdu, 10 kg dole :) Máš nějaké dotazy? Jako pokud do té diety chceš jít, pak neváhej, je fakt super. Oproti jiným proteinovým dietám má neskutečně mnoho kladů. Má chutná jídla, skvělý servis a cena je taky fajn :) Odpověď Terez | 26.5.2019 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptymně se od nich nejvíce zamlouvá tento recept https://www.svet-zdravi.cz/recepty/danci-medailonky-na-brusinkach Odpověď Lucka | 3.9.2019 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyjá z receptů Světa zdraví mám ráda vše, vše je totiž zdravé a jednoduché na uvaření Odpověď Jana | 30.9.2019 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyskvělé je, že Svět zdraví své recepty pravidelně aktualizuje, takže vždy je z čeho vybírat Odpověď Helena | 2.12.2019 02:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyzatím se mi s nimi nestalo, že bych si z receptů nevybrala Odpověď Daniela | 10.8.2017 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyTed jsem objevila fajnové recepty s ghí, zacala jsou ho pouzívat docela nedávno, kdyz jsem zjistila, ze mi vadí laktoza...od te doby se mi i zaludek zklidnil. A recepty jsou moc dobré ;-) ceskeghicko.cz/pouziti/ Odpověď Terka | 18.8.2017 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyTaky mám problémy s laktozou :-(. Zaujala me ta ghitela, ale chtela bych od nich zkusit i ghi. Kde se to da koupit, pres internet jenom? Odpověď Daniela | 21.8.2017 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyTím, ze jsem od rána do vecera v práci, nechávám si to do ní i dovázet. Objednám si toho více a na cas mám v klídku vystaráno. Odpověď Helena | 24.8.2017 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé receptySuper doporuceni, dívala jsem se na stránky ceskeghicko.cz/kontakt/ a nasla jsem, ze v září budou v Brně na Chillibraní, tak se tam pujdu kouknout a pořídit si nejaké to ghícko a na tu ghitelu jsem hodne zvedava. Odpověď Daniela | 29.8.2017 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyVidí, já ani nevedela že Ceskeghicko bývá na akcích, supr zpráva, zajdu tam taky koupit... Odpověď Helena | 2.12.2019 02:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyjá jsem teda více spokojená s těmi jednoduchými recepty od Světa zdraví Odpověď Lucka | 30.8.2017 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyDekuji za doporucení ghítely od ceskeho ghicka. je výborná! Odpověď Tereza | 23.5.2018 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptymyslím, že ze světa zdraví jsou teda kvalitnější a zdravější Odpověď VerčaA | 25.4.2019 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyod nich ráda beru recepty, a vařím dle nich, pokaždé levný a chutný recepty tam jsou Odpověď Terez | 26.5.2019 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptytaké ráda čerpám recepty právě od nich, vždy si vyberu a zdravé jsou víc než dost Odpověď Helena | 2.12.2019 02:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyjá se Světem zdraví i hubla a i to je super, zhubla jsem kolik jsem si stanovila Odpověď Eliška | 1.11.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyJe moc pěkné se dívat na to, že lidé vaří také pro sebe a podle zdraví. Ale co já mám tak nějak zkušenost, tak hodně lidí u té zdravé stravy prostě nevydrží a nakonec si stejně dá nějakou nezdravou věc. Sama jsem na dietě vždy vydržela maximálně 2 měsíce.
Odpověď Věra | 2.11.2022 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyS tím i já bohužel musím souhlasit. Vždy se svým tělem uzavřu dohodu že budu pečlivě vybírat třeba i kvalitní suroviny na vaření a pak to stejně skončí u toho, že si objednávám někde z restaurace pizzu. Achjo, proč já to jenom dělám a nevydržím nikdy u toho, co je pro mé tělo správné.
Odpověď Draha | 2.11.2022 12:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyAle to zase i já si občas dopřeju nějaké dobré jídlo v restauraci, ale pak si zase dám slib že si nebudu nic celý týden a nebo dokonce i měsíc objednávat. Člověka to hrozně rozmlsá, to mi teda věřte. A není to vůbec příjemné potom utrácet tisíce za jídlo venku.
Odpověď Dáša | 2.11.2022 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyZatím jsem si zvykla na to, že když máme peníze tak si kupujeme něco dobrého stejně jako ty. Ale když pak s manželem sedneme na rodinný rozpočet tak vidíme, že nejdeme tím správným směrem. Museli jsme si dokonce půjčovat na nové titanové nádobí, které jsme si chtěli objednávat z www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi.. a to proto, že jsme byli třikrát tento měsíc v Ambiente. Odpověď Veron | 5.1.2026 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyHolky, jak to máte s porcemi u vaření pro rodinu? Já jsem začala víc plánovat a porce si občas převážím, ať nic nekončí v koši. Na doma mi sedly jednoduché kontrolní váhy, nejsou složité a pomáhají držet gramáž bez stresu: https://www.provinter.cz/kontrolni-vahy. Překvapilo mě, kolik ušetřím, když nevařím „od oka“. Máte tipy na další drobnosti, které fakt fungují? Odpověď Monika | 31.8.2017 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyTaktéž jsem ho začala pouzívat, jak mi zjistili, ze mi nesedí laktoza. Bylo mi vždycky špatně a těžko. Ale je to výborný i na vaření a pečení a dětem v příkrmech taky chutná. A hlavně to můžou jíst fakt všichni a bez výčitek a jen tak se nezkazí ;-) Odpověď Pavla | 1.9.2017 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyŘíkala jsem si, ze bych si ho vzala i na dovolenou, pouzívám ho normálne, nemuzu mléčné výrobky a syn bohuzel taky ne. Nastesti mu chutna a mléko mu nechybí. Odpověď Monika | 3.9.2017 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyTo udelas dobre, urco se ti nezkazí, já tak brala i ghí i ghítelu ;-). Protoze celou dovcu bez másla, kdyz obyčejné nemuzu je desná predstava. Odpověď Ivanka | 30.1.2021 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyAhojte, jestli mohu doporučit nějakou stránku, kde se objeví spoustu návodů všeho druhu i třeba na domácí vaječný koňak ( odkaz zde https://napovime.cz/navod/jak-na-nejlepsi-domaci-vajecny-konak/ ) , tak klikněte na ten odkaz. Mají tam opravdu veliké množství moc užitečných návodů všeho druhu a to si myslím, že je škoda nevyužívat :-) Mějte se moc krásně. Odpověď Lenka | 8.12.2017 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyJá hodně vařím podle www.mimikucharka.cz/ , jsou tam báječné recepty ze zdravých surovin. Hodně autorka dbá na nahrazování běžných nezdravých surovin alternativními, např. místo bílé mouky používá špaldovou, kukuřičnou, kokosovou atd. Hodně se tam inspiruji. Odpověď Tereza | 23.5.2018 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptysouhlasím s Karlou, svět zdraví bude to nejlepší, kde sehnat super recepty Odpověď VerčaA | 25.4.2019 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyskvělé je, že svět zdraví ty recepty pravidelně přidává a není to jedna stálá stránka stejných receptů Odpověď Jana | 30.9.2019 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyosobně od nich doporučuji tady ten, ten mi nejvíce chutná a vařím ho často https://www.svet-zdravi.cz/recepty/lilkove-lasagne Odpověď TomášRoman | 13.12.2021 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyVypadají naprosto lahodně! Ještě jsem recept nezkoušel, ale věřím, že bude naprosto skvělý. Jako vždy :-). Zajímalo by mě ale, používáte nějaké ochranné rukavice? Například, když jste v dílně, nebo v garáži. Já bych si rád nějaké pořídil, protože hodně pracuju s bruskami a takto, ale moc nevím, jaké jsou vhodné. Zatím jsem se koukal jen na web https://www.uvex-safety.cz/cs/, ale tam jsem toho moc nevyčetl. Odpověď Zdena | 12.12.2022 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyTam také čerpám inspiraci na recepty a všechny jsou super :-) . Při vaření se snažím s potravinami neplýtvat a nic nevyhazovat. Slupky dávám na zahradě do kompostu a když nám ztvrdne nějaké pečivo, tak ho dávám králíkovi :-) . V ledničce se mi už dlouho nestalo, že by se mi něco zkazilo. Koupila jsem si totiž úložný box do ledničky z plaza.cz/ulozny-box-do-lednicky--4-ks/ , tak mám ve všech potravinách přehled a nic nepřehlédnu :-) . Odpověď Zuza | 26.5.2017 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyMně se z těch receptů líbí Cheescake, rebarboru mám na zahradě, mátu taky, ale jinak některé suroviny žel nevím, kde sehnat.Třeba máslo ghí. Jde to nahradit normálním máslem?
https://www.svet-zdravi.cz/recepty/cheesecake-s-rebarborovym-prelivem Odpověď Michala | 7.3.2019 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyTaky vařím podle těch jejich receptů ze světa zdraví a váha mi jde krásně dolů, stačilo vyřadit sladkosti a chipsy a hned to jde lépe. Odpověď Lucka | 3.9.2019 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyono hlavně neznám lepší stránku s recepty, které by byly tak jednoduché a především zdravé Odpověď Patricie | 20.12.2018 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyMáte tip na nějakou zdravější variantu džemu? Stále nevím jaký použít do Vánočního cukroví :/
Odpověď Alena | 23.12.2018 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyMám vyzkoušený Relax z ovoce a ten je teda pro mě na chuť bezkonkurenční. Navíc je bez přidaných cukrů, takže i zdravější než ty slazené nezdravým cukrem
Odpověď Aneta | 25.12.2018 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyTak to zní moc dobře a kde bych ho mohla sehnat?
Odpověď Alena | 27.12.2018 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyKoupit můžete například na rohlíku https://www.rohlik.cz/hledat/Relax%20z%20ovoce?productPopup=1331027-relax-100-ovoce-visen
Odpověď Aneta | 29.12.2018 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé receptyA mají na tom rohlíku všechny druhy, nebo jsou ještě nějaké jiné příchutě?
Odpověď miluška | 23.1.2019 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyAhojky. Super stránka na zdravé recepty je třeba tato: https://www.nejrecept.cz/ Já si odtud beru inspiraci na vaření poměrně často. Mají tam docela velkou sbírku zdravých receptů. Většina z nich dokonce chutná i mému muži a to je co říct, protože ten zdravé stravě zrovna dvakrát neholduje. :) Odpověď Alena | 19.2.2019 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyMaminky vaříte svým dětem nebo jim kupujete příkrmy nebo přesnídávky? Odpověď leuš | 18.5.2019 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyJá vařím převážně tady ty jejich recepty www.svet-zdravi.cz/recepty i svým dětem a i když jde o zdravé stravování, tak jsou spokojené a moc hezky to baští Odpověď Anna Cicova C. | 20.5.2019 10:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDobrý den, poradíte nějaké kvalitní zdravé potraviny? Hodně ted přibírám, mám sedavé zamestnání Odpověď Pinuška | 19.6.2019 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDobrý den, doporučíte mi nějaké zdravé pití pro děti?
Odpověď Ivana Got | 20.6.2019 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDobrý den, pokouším se zhubnout 7 kg a nevím co pořádně jíst, poradíte? Odpověď Eva | 22.6.2019 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDobrý den, mohu vám doporučit sirup Cukrstop, který neobsahuje bílý cukr.
Odpověď Míša | 24.6.2019 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyMaminky, dáváte dětem i nějaké sušenky? Nebo jsou jen zbytečně plné cukru?
Odpověď Běla | 26.6.2019 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyJá kupuju tyhle sušenky www.feedo.cz/3x-sunarek-vanilkove-susenky-175-g/ Jsou ve tvaru srdíček, hezky se drží v ručičce a nejsou plný cukru.
Odpověď Míša | 28.6.2019 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyParáda, ty vypadají moc hezky. Určitě je taky vyzkoušíme.
Odpověď Dáša | 2.7.2019 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyByla jsem ve Světě zdraví na několika konzultacích a můžu jenom doporučit. Nyní vařím i podle těch receptů a doma všem moc chutná Odpověď Lada | 15.7.2019 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyDáši takže jste u nich podstoupila nějaký program? Odpověď Jana | 30.9.2019 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyjá u nich byla na půlročním a dostala jsem plno hodnotných rad, motivací od jejich odborníků a samozřejmě i výživový plán včetně měření Odpověď Anca Vykydalova V. | 17.7.2019 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDobrý den, zdravé recepty najdete i na www.svet-zdravi.cz. Navštívili jste už tohle centrum? Odpověď Lucka | 3.9.2019 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyjá vařím převážně recepty od Světa zdraví, jednak jím jen zdravě a taky je jich tam na výběr dost Odpověď LussyB | 31.10.2019 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyHolky zdravé recepty jsou jako super ale podle mě je taky důležitá jejich příprava. My si doma strašně oblíbily vaření na páře, máme parní hrnec od www.zgastro.cz Odpověď Míša | 18.11.2019 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDoporučuji teď na podzim a v zimě recepty s čřerstvých microgreens, recepty zde https://microgreensprozivot.cz/recepty-microgreens, pěstování je jednoduché a spousta vitamínů Odpověď Tamara K | 11.12.2019 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDobrý den, já jsem oobjevila zdravé recepty i na svet-zdravi.cz. Odpověď Lucka | 9.4.2020 07:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyTyjo, díky za takovou hromadu tipů na recepty a zajímavé stránky. Já sama se taky v poslední době snažím žít zdravěji. Hlavně se teda snažím omezovat cukry. Především z toho důvodu, že mám strach z cukrovky. Jen tak mimochodem, před časem jsem narazila na dost zajímavý článek, který se cukrovky týká. Pokud by to někoho zajímalo, tak tady: https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/ Odpověď Anitka | 18.10.2020 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyAhojky, chtěla bych začít zdravěji vařit, ale ráda bych se zeptala co třeba používáte na zahušťování omáček či polévek místo mouky. Odpověď Věrka | 22.10.2020 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyZdravím velmi dobrá varianta je hraška, já ji už používám několik let a jsem s ní moc spokojená. Odpověď Anitka | 24.10.2020 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyA to je prosím co? Ještě jsem o tom neslyšela :-o Odpověď Věrka | 31.10.2020 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyTady dávám odkaz je to zdravá varianta, plná vlákniny a navíc daleko lépe stravitelná https://hraska.cz/produkt/hraska-na-zahustovani-250-g/, mají i více variant třeba na sladké pokrmy je hraška vanilka, také super, určitě vyzkoušej. Základem u zahušťování je správně provařit aspoň 20 minut. Odpověď Jitka | 24.11.2020 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyJá jsem si třeba v poslední době oblíbila pizzu, kterou dělám v grilu - možná to zní trošku bláznivě, ale s příslušenstvím z obchodu https://www.grilguru.cz/pizza-kameny-a-prislusenstvi je to hračka a navíc to výborně chutná :-) Oblíbil si to nejen manžel, ale i naše vybíravé dětičky. Odpověď Lucka Mirková | 27.11.2020 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyAhoj máte někdo zkušenost s vanilkovou hraškou? Používáte ji? Chtěl abych z ní udělat krém na dort, ale bojím se jak to bude chutnat? Odpověď Běta | 29.11.2020 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyČauky já ji používám už dlouho a je výborná :-D Odpověď Lucka Mirková | 30.11.2020 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyMě to docela oslovilo, ale nkdo v mém okolí ji nepoužívá, tak by mě zajímalo jak se s ní vaří, smaží nebo pěče :-) Máš třeba zkušenost s vanilkovou hraškou? Odpověď Běta | 2.12.2020 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyTu používám také ze začátku jsem měla trošku strach, ale teď z ní dělám různé dobroty. Mají fajn recepty přímo na stránkách, tak ti tu nechám odkaz https://recepty.hraska.cz/ Odpověď Evik | 22.1.2021 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyHolky, v čem obalujete kuřecí maso nebo květák, když nechcete použít strouhanku ?
Odpověď Simča | 25.1.2021 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyVe strouhance jsem neobalovala ani nepamatuju a nahradila jsem ji hraškou na obalování :) tohle je ono https://hraska.cz/produkt/hraska-na-obalovani-1-kg/
Odpověď Evik | 28.1.2021 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyAha a slouží to místo klasické strouhanky ? Jak je na tom chuťově ?
Odpověď Simča | 29.1.2021 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyAno je přímo na obalení, akorát rozdíl je v přípravě, protože tady se ta hraška na obalení smíchá s vodou až ti vznikne těstíčko, v kterém to obaluješ :) a chuťově ti to pokrm nijak nepoznamená :) jestli chceš trošku inspirace, tak se podívej na jejich recepty ve složce Recepty :)
Odpověď Dana | 19.5.2021 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyNejíte některá kimči ? Sháním recept, ale chtěla bych takový, který se fakt bude nejvíc podobat tomu, co jsme měli v Koreji a ani za boha nejsem schopna si ho udělat doma tak, aby bylo tak dobré
Odpověď Renata | 20.5.2021 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyJá si kimchi jenom kupuju. Nějakou domácí výrobu jsem už vzdala. Prodává se v pěkných skleničkách s dobrým uzávěrem, takže ho můžu mít normálně v lednici s ostatním jídlem a musím ho mít doma dostatek, protože můj muž se rozhodl ho jíst každý den. Výborné ho mají na kimchiclubu, to jsem četla, že se taky chuťově nejvíc podobá originálu co se jí v přímo v Korei.
Odpověď Dana | 21.5.2021 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyOdkud si ho objednáváš ? A chuťově ho mají dobré ? No vím, že je to vitamínová bomba, ale zrovna můj přítel nad tím ohrnoval nos když jsem kimči uvařila doma kvůli té pro kimči tipické aroma.
Odpověď Janča | 22.5.2021 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé receptyMohla bych prosím vědět o kimči víc ? Co to je ?
Odpověď Renata | 23.5.2021 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé receptyJe to geniální korejský salát plný vitamínů. Fermentované, pikantní, nasládlé, návykové a superzdravé. Jedná se o tradiční kvašenou korejskou pochoutka, která je vyrobena ze zeleniny a koření. Kimchi má nízký obsah kalorií, zato překypuje vlákninou, živinami a vitamíny. Díky němu do sebe dostanete vitaminy A, B1, B2 a C, ale také esenciální aminokyseliny a minerální látky, jako je železo, vápník a selen a impozantní množství silných antioxidantů. Kimchi působí také jako silné probiotikum, obsahuje bakterie Lactobacillus a posiluje zažívání i imunitní systém. Jeho pravidelná konzumace výrazně snižuje špatný cholesterol, detoxikuje organismus, bojuje proti volným radikálům, stárnutí, virózám, reguluje hladinu cukru v krvi a snižuje chutě na sladké a konkrétně manžel ho jí hlavně kvůli prevenci proti rakovině tlustého střeva. Objednávám si ho z www.kimchiklub.cz kde jsem zaregistrovaná takže mám i spoustu výhod.
Odpověď Simona | 26.5.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyDoporučuju kouknout sem, tady mají obrovské množství zdravých receptů https://recepty.hraska.cz/?_ga=2.198506031.1836269301.1621189531-106642233.1618427822. Akorát k tomu potřebuješ ty jejich suroviny :)
Odpověď Anna | 31.5.2021 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé receptyJéé, ty máš zkušenost s hraškou ? Jak je na tom prosím chuťově ? Nepoznám ji v omáčce ?
Odpověď Viola | 1.1.2023 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyJá jsem teda nikdy moc zdravě nežila, začala jsem až když jsem si koupila chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-wristcandy-3-zlata/ a začala jsem pravidelně sledovat svůj krevní tlak i tep. Odpověď Ema Rychláss | 25.2.2024 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyTak nebudu určitě lhát když řeknu že na základě toho že si dáváme s manželem už výhradně na cestách a nebo doma pouze www.iplody.cz/zdrave-mlsani zdravé mlsání tak se nám nějak zlepšila kvalita našeho života. Ani vlastně nevím proč bychom třeba měli pít alkohol. Manžel se to odnaučil vloni, já jsem za to také ráda. Odpověď terka | 6.1.2026 00:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé receptyU receptů si nejvíc cením toho, když jsou suroviny dostupné v každém obchodě a příprava nezabere hodiny. Toto čevabčiči z https://www.mlsnavarecka.cz/cevabcici-na-plechu-v-troube/ přesně tohle splňuje a díky pečení v troubě zůstává kuchyně čistá, bez vystříkaného tuku, což je pro mě osobně obrovské plus při každodenním vaření. Odpověď |