Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Cestování s dětmi

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Cestování s dětmi - diskuze na toto téma
Ahoj, jak spí vaše děti v autosedačce, moje Klárka má vždy hlavičku strašně vykroucenou

Olinka | 19.3.2017 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Tak jí kupte cestovní polštářek, kterým jí hlavičku zafixujete tak, že nebude mít kam přepadnout :-)

Odpověď
Kája | 23.3.2017 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Cestování s dětmi
Taky jsem řešila stejný problém, pak mi kamarádka doporučila ať koupím cestovní polštářek, jenže jsem narážela na samé polštářky z bůhvíjakého materiálu, které se nedají ani pořádně vyprat, což je u dítěte dost špatné, nakonec jsem ale našla cestovní polštářek vyroben v České republice a která se dá normálně prát na stránce innuichi.com

Odpověď
Simča | 26.10.2017 18:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Maminky, prosím o radu. Budeme s dětmi teď cestovat do ciziny. A bojím se o jejich zažívání. :/ Jak toto řešíte?

Odpověď
Katy | 27.10.2017 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Katy | 27.10.2017 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Cestování s dětmi
řešíme to koupením probiotického léku enterol

Odpověď
Laura | 11.8.2018 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Mě by spíš zajímalo jaký repelent u dětí používáte, když někam cestujete :/

Odpověď
Denisa | 10.4.2019 16:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Našla jsem super přírodní repelent, který pomáhá :)

Odpověď
Petra | 16.4.2019 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká značka je vyrábí?

Odpověď
Denisa | 29.4.2019 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Cestování s dětmi
Je od značky Alta Herba, mají super bylinkové věci..

Odpověď
Petra | 2.5.2019 14:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Cestování s dětmi
A kde tuhle značku kupuješ?

Odpověď
Denisa | 2.5.2019 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Cestování s dětmi
Kupuju přímo na jejich stránkách https://www.altaherba.cz/

Odpověď
Eliška | 10.10.2019 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo, tuto značku také můžu doporučit. Brali jsme s sebou letos na dovolenou do Chorvatska, protože jsem někde četla, že tam přes léto bývá hodně komárů a repelent fungoval skvěle. Co se samotné dovolené týče, tak tu jsme si užili na jedničku. Byli jsme na ostrově Pag a ty pláže tam byly vázně super. O tom jak hezké to tam je se klidně můžete přesvědčit třeba tady: https://www.krasneplaze.cz/chorvatsko

Odpověď
Alice | 14.11.2018 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Ono je nejlepší spíš pořídit sedačku, kde se dá opěrka nastavit nebo sedačka napolohovat.

Odpověď
Kája | 21.11.2018 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jenže ty jsou většinou hrozně drahé teda co jsem se dívala

Odpověď
Nika | 24.11.2018 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem teda kupovala autosedaču od Kinderkraftu a ta mě stála 2500 což si myslím, že je hodně levné na to, že má více funkcí jako ty co stojí jednou tolik

Odpověď
Kája | 24.11.2018 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžu se zeptat jakou přesně máš ? To ji ale měli v akci když si ji kupovala ne ?

Odpověď
Nika | 28.11.2018 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nene, v akci ji neměli :) prostě i kvalitní věc se dá pořídit za rozumnou cenu pokud ji prodejce nenastřelí. Vybrala jsem si tuhle na základě recenzí www.babyplace.cz/autosedacka-kinderkraft-safety-fix/

Odpověď
Lenka | 25.4.2019 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Cestování s dětmi
Když je tu řeč o cestování, tak nevíte jaké má kinderkraft ty sportovní kočárky ? Chtěla bych nějaký malý, lehký a skladný kvůli tomu, aby zabíral co nejmíň místa v autě, ale zase aby v něm dítě mělo pohodlí a necítilo v něm při jízdě každý výmol.

Odpověď
Elen | 25.4.2019 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Kamarádka má jejich sporťák a ta je s ním teda spokojená a na léto ho chci pořizovat taky právě kvůli tomu, že s mužem jezdíme hodně mimo město na výlety.

Odpověď
Lenka | 27.4.2019 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký má jestli se můžu zeptat ? Chtěla bych určitě něco s pěnovýma kolečkama, protože jednak dýl vydrží a taky tlumí nárazy na nerovném terénu.

Odpověď
Elen | 29.4.2019 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Má tady tento www.babyplace.cz/sportovni-kocarek-kinderkraft-grande. Pěnová kola má co jsem se dívala a hlavně je neuvěřitelně skladný, protože se složí do placky a taky prostorný takže v něm dítě není utiskované a za tu cenu super. Přijde mi zbytečné dávat za sporťák víc jak 6 tisíc navíc kolikrát to nemá ani tu hodnotu. Od kinderkraftu máme hodně věcí pro děti takže je to pro mě taková jistota, že vím, že to hodně vydrží.

Odpověď
Milena | 24.2.2020 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Myslím si, že nejlepší řešení je právě ten cestovní polštářek. My máme v plánu letos brát naši malou do Chorvatska na Korčulu, viz www.ubytovanivchorvatsku.cz/korcula/ a taky ho asi před odjezdem budu kupovat. Jak pro malou, tak pro sebe. :-)

Odpověď
Libuška | 31.3.2020 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
No, pokud se chystáte na nějakou delší cestu autem s dětmi, tak bych určitě jeden tip měla. Myslím si, že před jakoukoliv delší cestou je určitě dobré zkontrolovat jestli je auto v pořádku. My třeba letos chceme jet autem na dovolenou a manžel říkal, že prý kvůli tomu nechá dát na auto úplně nové pneumatiky z https://www.pneuok.cz/

Odpověď
Táňa | 26.6.2022 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Kam razíte na dovolenou letos? Už to máte naplánované? My to právě řešíme a zatím to vypadá tak, že na zahraniční dovolenou prostě nebudou peníze. Místo toho to asi uděláme tak, že z https://armik.cz/ koupíme pár věcí na kempování a vyrazíme do nějakého kempu u vody. Nemáte někdo tip na nějaký pěkný? Kdekoliv v ČR. :)

Odpověď
Alice | 19.11.2022 05:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Asi záleží, co máš za autosedačku. My máme pro syna takovou s opěrkou, takže mu nemá hlava kam cestovat. Jsem ráda, protože když jedeme na dovolenou, tak spí skoro celou dobu. Koupili jsme jim monitory do sedaček na pohádky tady https://www.2din.cz/ , tak zapneme pohádky a jak se auto houpe, tak většinou do půl hodiny, maximálně do hodiny spí :-) .

Odpověď
Ema Rychlá | 1.4.2023 13:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
My když jezdíme s dětmi někam na dovolenou, tak si s sebou bereme vždy alespoň tři karabiny z www.bushcraftshop.cz/karabiny/. Člověk nikdy neví kdy se děti rozhodnou třeba v lese že se naučí slaňovat. Prostě je to důležité mít takové vychytávky s sebou. Ale třeba když jdete jen se psem, tak to nutné pravda není.

Odpověď
Kamila | 20.4.2023 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Naše dcera je zvyklá s námi cestovat a v autosedačce se pokaždé skvěle vyspí. Jezdíme s ní na dovolenou autem a vloni dokonce vydržela i cestu do Chorvatska do města Rijeka, které jsem našla na internetových stránkách https://www.cklub.cz/pruvodce/chorvatsko/rijeka. Užili jsme si tam spoustu krásných chvil u moře i v historickém městě, kam jsme chodili na obědy.

Odpověď
Tereza | 9.5.2023 01:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Poradíte mi prosím někdo, kde zařídit cestovní pojištění nějak výhodněji? Chceme totiž hodně cestovat, a tak jsem to trochu začala řešit.

Odpověď
Dagmar | 13.5.2023 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ať už se bude jednat o jakékoliv pojištění, tak já můžu doporučit se podívat na online porovnávač pojištění. Tam si vlastně jen během pár kliknutí porovnáte a zjistíte nabídky pojišťoven. Pojištění si tam pak taky můžete online sjednat.

Odpověď
Tereza | 15.5.2023 00:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A na jaký přesně online porovnávač pojištění? Se kterým máte teda zkušenost jestli se mohu zeptat?

Odpověď
Dagmar | 22.5.2023 00:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já můžu doporučit porovnávač pojištění https://www.klik.cz/ Tam si můžete pojištění porovnat na pár kliknutí a hlavně během několika minut. Je to hrozně jednoduché a můžete tak dost ušetřit. Na úvodní stránce si vyberete pojištění které chcete porovnat a pak už jen zadáte nutné údaje. Během chvilky se tak dostanete k nabídkám pojišťoven. Sjednání online pak přímo přes srovnávač je také otázka chvilky. Je to zdarma, jak porovnání, tak i sjednání online.

Odpověď
Jarka | 2.5.2024 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Chytré hodinky s GPS se staly pro mě neocenitelným pomocníkem během dovolené, kdy jsem se ztratila své dítě. Pořídila jsem hodinky s gps vyhledáním, díky kteérmu se můžete kdykoliv podívat, kde zrovna vaše dítě je. Tato funkce mě přesvědčila o jejich výjimečné hodnotě a bezpečnostních výhodách. A ještě jsem je taky koupila za pěknou cenu https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/

Odpověď
JaneX | 15.3.2025 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cestování s dětmi
Ahoj, možná bych si řekla, jestli prostě nejezdíte jenom dlouhé trasy a ona už to nedává. Ale co se mě týče, tak bych jí tam dala nějaký polštář nebo něco takového. Stačí i klasická deka, který je udrží zafixovanou. Anebo mrkněte na nějaké vybavení pro obytné vozy na https://www.doplnkyprokaravany.cz/ ... jsou to věci, které jsou určené na dlouhé cestování. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné