| Přírodní doplňky stravy - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, podělte se prosím o zkušenosti s přírodními doplňky stravy. Konkrétně teď vybírám něco na posílení imunity.
Kajka | 27.3.2021 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní doplňky stravyTak to se s dovolením přidám k otázce, taky hledám něco na posílení imunity, ale nechci si kupovat syntetický vitamíny
Odpověď Dana | 5.5.2021 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní doplňky stravyNa posílení imunity mám dobrou zkušenost s kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz Odpověď Iveta | 10.5.2021 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní doplňky stravyKapky užíváte dlouhodobě, nebo stačí jenom v období respiračních nemocí? Odpověď Dana | 13.5.2021 19:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní doplňky stravyUžívám je vždy když hrozí období chřipek ap., ale není problém je užívat dlouhodobě. Jsou přírodní, není se čeho bát. Odpověď Ivana | 16.5.2021 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní doplňky stravyDětem od nich dávám na posílení imunity Sirup AltaHerba ze 14 bylin. Odpověď Adriana | 20.5.2021 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní doplňky stravyMají taky skvělou Pinďa mast na problém s předkožkou. Malému synkovi hodně ulevila Odpověď Laura | 25.5.2021 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní doplňky stravyDívala jsem se na jejich stránky, nabízí i bylinnou koupel k uvolnění předkožky. Odpověď Nina | 23.5.2021 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní doplňky stravyVýborný je ImunoHelp https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/imunohelp-2/ má kvalitní složení bez barviv atd. A obsahuje přírodní vitamíny
Odpověď Pája | 28.5.2021 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní doplňky stravydobrou zkušenost mám s www.nutraday.cz a tam toho mají tolik, že si vybereš sama, co přesně by se ti hodilo i v jaké formě, kapsle, pak nějaké ty softgelové kapsle, kapky, spreje...mají tam fakt všechno a viděla jsem i v jiných diskuzích, že o tom holky spali a byly spokojené ;-) Odpověď |