Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Zastřihovač vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zastřihovač vlasů - diskuze na toto téma
Ahoj, chtěl bych si koupit nějaký kvalitní zastřihovač vlasů, nevíte někdo jaký bych měl koupit?

Petr | 19.3.2017 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zastřihovač vlasů
Já jsem si koupil zastřihovač na holime.cz, mají velký výběr a také dobré ceny :-)

Odpověď
Karel | 21.3.2017 17:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zastřihovač vlasů
Já si u nich kupuji náhradní hlavice do holícího strojku, vychází tam nejlevněji

Odpověď
Martina | 23.3.2017 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zastřihovač vlasů
Mám od nich epilátor už druhý rok a nemůžu si stěžovat funguje bezvadně :-)

Odpověď
Pavel Trnečka | 20.8.2017 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No mohu se přidat s doporučením holime.cz. To máme vyřešeno kde, ale nevíme co vlastně. Pro chlapa, který má vousy a nechává si je, se vyplatí podívat do sekce zastřihovač vlasů a vousů... Tzn., pořiď víceúčelový. Tuto možnost jsem zvolil i já, protože mám bradku... Takže valím vlasy i vousy zároveň.

Odpověď
Radek Trančík | 10.9.2017 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Většina dnešních strojků už vezme vlasy i vousy. Akorát něco méně a něco více, takže je třeba opravdu vědět co chceme.

Odpověď
Radek Trančík | 10.9.2017 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zastřihovač vlasů
A když už jste tu psali o eshopu holime.cz, tak i oni mají řazení výrobku od nejprodávanějšího a tak... Plus ke každému výrobku se dá položit dotaz před samotným nákupem. To Vám všechno může ulehčit.

Odpověď
Roman Kopecký | 22.10.2017 12:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ono hodně záleží na typu vlasů nebo vousů... Každý jsme jiní že. Osobně mám vousy měkké, takže některé strojky, které jsem zkoušel mi to nebrali nebo tahali. Takže je třeba dobře vybírat. Na holime.cz jsem strávil docela dost času, než jsem vybral správný strojek, který není přehnaně drahý. Někdy je na škodu, že eshop nabízí tolik věcí :)

Odpověď
Roman Kopecký | 22.10.2017 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si kupoval u nich taky zastřihovač, ale zhruba po 14 dnech přestal fungovat. Měl jsem trošku strach z reklamace, ale asi za dalších 14dní mi poslali nový a to bez zbytečných keců.

Odpověď
Lenka Malá | 12.11.2017 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, zajímalo by mě jaký zastřihovač vlasů jste reklamoval. Já bych chtěla tento: https://www.holime.cz/braun-hc5050-zastrihovac-vlasu Tak by mě jen zajímalo jestli to náhodou není ten stejný. Děkuji

Odpověď
Roman Kopecký | 14.1.2018 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To není on, ale za takovou cenu se na tom nemá co pokazit. Ono já jsem nechtěl dělat nějakou reklamu na výrobek, spíše jsem chtěl poukázat na to, že i v dnešní době jsou eshopy, které jsou slušný a vychází zákazníkovi vstříc.

Odpověď
Aneta | 18.12.2017 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, rozhodla jsem se, že svému švagrovi koupím na Vánoce zastřihovač vlasů. Vždycky povídá o tom, jak nerad chodí ke kadeřnici, tak si myslím, že to je dobrý nápad. Našla jsem docela solidní v nabídce Penny Marketu, myslíte si, že to je dobrá volba? Je to Sencor SHP 90. V tomto letáku https://www.letakomat.cz/penny-market/aktualni-letak-pondelnik-od-pondeli-18-12-2017/ na 15. straně. Předem děkuji za doporučení

Odpověď
Lenka Malá | 20.12.2017 07:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Z osobního přesvědčení nekupuju elektroniku v takovýchto obchodech. Rozhodně bych doporučila nějaký známější eshop, třeba ten co je tady doporučen. Pokud se o zastřihovače něco pokazí, tak to asi není nenávratný proces, ale rozhodně to bude nepříjemné.

Odpověď
Vítězslav | 24.1.2018 07:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moje dcera je kadeřnice a pořídila si Philips HC9450/15, hlavně kvůli tomu, že je napájen jak kabelem tak z baterky, a na baterku vydrží dlouho. Na holime.cz stojí 2045kč.

Odpověď
Milan | 14.4.2019 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doporučuju se podívat sem: https://www.testino.cz/strojky-na-vlasy Je tam porovnání nejlepších strojků na vlasy. Podle tohoto jsem si vybral Philips QC5115/15.

Odpověď
Miros | 23.4.2019 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Trošku jsem ti pogůglil a našel jsem článek zastřihovače vlasů, vousů a chloupků: https://www.chytryvyber.cz/nejlepsi-zastrihovace/ Jsou tam dobrý značky.

Odpověď
Emanuel | 20.4.2019 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zastřihovač vlasů
Ahoj doporučuji mrknout sem https://www.arecenze.cz/zastrihovace-vousu/ určitě tam něco vybereš. Jsou tam strojky na vlasy i vousy :).

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné