Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - originální dárek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
originální dárek - diskuze na toto téma
Chtěla jsem udělat radost mamce něčím originálním. Dostala jsem tip na www.onglazz.cz. Dělají krásné skleněné desky s fotkou.

Marta | 2.5.2021 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Zajimávý tip na moc hezký dárek. Hodí se do každého interiéru.

Odpověď
Olga | 5.5.2021 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Moje mamka má taky ráda originální a hezké věci. Ke dni matek jí dám dárkový poukaz od Onglazz. Sama si desku s fotkami navrhne podle sebe.

Odpověď
Laura | 10.5.2021 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
S přítelem budeme mít výročí, takový dárek by se mu mohl líbit. přidám k němu jeho oblíbenou písničku - spotify.

Odpověď
Olga | 15.5.2021 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Mamce jsem s dárkovým poukazem udělala radost. Už má objednáno.

Odpověď
Sandra | 19.5.2021 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
To je moc pěkný dárek, akorát u mamky by neprošel, protože má ráda přírodní materiály jako je dřevo a vždycky takový dárek ocení, tak se snažím to směřovat vždycky k něčemu takovému :)

Odpověď
Marta | 20.5.2021 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Onglazz skleněnou desku už mám doma, jsem nadšená. Opravdu vypadá skvěle.

Odpověď
Simona | 16.6.2021 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Co se týká originálního a nádhorného dárku, tak tomě k našemu výročí přítel překvapil nádhernou kyticí růží, kterou mě kurýr doručil přímo domů.

Odpověď
Blanka | 20.6.2021 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: originální dárek
Od koho vám kytici doručili?

Odpověď
Simona | 22.6.2021 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: originální dárek
Objednala jsem ji na e shopu www.florea.cz. Byla jsem velmi spokojená s jejich profesionálním přístupem.

Odpověď
Hanka | 30.10.2024 07:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nedávno jsem přemýšlela, jaký dárek vybrat pro svou nejlepší kamarádku k narozeninám. Chtěla jsem, aby byl osobní a plný vzpomínek. Vím že miluje květiny, jen jsem nevěděla že jestli jí koupit nějaké klasiky jako jsou růže, nebo něco víc originální. Nakonec jsem jí darovala keramickou kytici, a namixovala jsem tam luční kvítí od https://www.jaureart.cz/lucni-kviti/ .Když ji otevřela, její úsměv a radost mi potvrdily, že jsem vybrala správně. Bylo skvělé vidět, jak ji tak jednoduchý dárek potěšil a přinesl do jejího domova kousek přírody.

Odpověď
Šárka | 27.6.2021 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
E shop Florea znám, mám s nimi velmi dobrou zkušenost. Jsou spolehlivý, doručují květiny vždy čerstvé, ty pak dlouho vydrží. Nedávno jsem takto překvapila svou mamku, nechala jsem jí poslat květinovou krabičku k narozeninám.

Odpověď
Blanka | 29.6.2021 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Chci udělat radost své nejlepší kamarádce, tento tip vítám. Nechám jí doručit tuto: https://www.florea.cz/produkty/michane-kytice-1

Odpověď
Kája | 2.8.2021 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě se u nich líbí, že doručují po celé ČR a sedm dnů v týdnu. Nedávno jsem nechal doručit kytku sestře, která bydlí jinde než já. Moc se jí líbila.

Odpověď
Filda | 4.8.2021 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: originální dárek
Taky uvažuji, že překvapím manželku tím, že jí kytku k narozeninám nechám poslat kurýrem. Samozřejmě od Florea.

Odpověď
Miloš | 3.8.2021 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já nechal od nich přítelkyni poslat kytici růží. Naprostá spokojenost jak má tak ze strany obdarované.

Odpověď
Amálie | 30.6.2021 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neznám je, ale moc se mi líbí. Jakmile budu chtít někomu udělat květinové překvapení, tak využiju jejich služeb.

Odpověď
Jana | 28.4.2023 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Já jsem našla eshop, kde mají hodně originálních věcí, je to naprosto úžasný výběr.

Odpověď
Nina | 28.4.2023 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Já třeba moc ráda dávám parfém nebo kosmetiku, když vím, co daný člověk rád používá. A vždy takový dárek potěšil.

Odpověď
Lenka | 1.5.2023 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také to tak mám, dávám ráda tyto dárky, když vím přesně který. A také je ráda dostávám.

Odpověď
Zuzina | 2.5.2023 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Co se týká originálních dárků, můžu doporučit www.darkoviny.cz. Vždycky u nich vyberu vhodný na jakoukoliv příležitost.

Odpověď
Dana | 13.12.2024 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
originální dárek
Dlouho jsem hledala něco, co by bylo praktické a zároveň stylové. Pro manžela jsem na Vánoce vybrala chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ Tyto hodinky vypadají skvěle díky černému kovovému řemínku a nabízejí spoustu funkcí, jako je GPS nebo monitoring zdraví. Myslím, že ho jejich všestrannost nadchne.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné