Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Volný čas v Praze

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Volný čas v Praze - diskuze na toto téma
Ahoj, jak s dětmi trávíte volný čas? nejlépe nějak aktivně

Marika | 19.3.2017 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas v Praze
Já jsem z Prahy a v zimě jsem chodila nejvíce na vnitřní sjezdovku do freestyle kolbenky na Kolbenova 898/11, 190 00 Praha 9, teď tam chodíme na trampolíny s dětmi :)-

Odpověď
Jolana Hradišťská | 20.3.2017 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Volný čas v Praze
V Praze jsme se šli podívat s manželem a dětmi do The Chamber. Rezervovali jsme si tam jednu únikovou hru. Byla strašná legrace, hlavně děti byli naprosto nadšení. Opravdu měli moc radost.

Odpověď
Dorča H | 27.3.2017 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas v Praze
No my taky v Praze zavítali s manželem a dětmi do únikových her do the Chamber. My jsme si rezervovali hru tajemství císaře, ta nepatří mezi ty složité.thechamber.cz/o-poklad-a-tajemstvi-karla-iv/ Dětemm se líbila pohádkova atmosféra ze 1š století z období, kdy žil Karel IV. Bylo tam moc super.

Odpověď
Kamča Malíková | 29.3.2017 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Volný čas v Praze
My byli v The Chamber na únikové hře taky. Ten Útěk ze žaláře byl naprosto perfektní. Nám to šlo super, byli jsme s týmem sehraní. Šli jsme do toho, že to dáme. Opravdu to byl super zážitek.

Odpověď
Tomáš | 21.3.2017 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také k nim chodíme na trampolíny do freestyle kolbenky, děti jsou z toho unešené

Odpověď
Marika | 22.3.2017 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Volný čas v Praze
Našla jsem na youtube i vide z trampolín mrkněte www.youtube.com/watch?v=lam2Hgoz63I

Odpověď
KarlaKO | 25.3.2017 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My občas zajdeme na laser game (www.lasergamegalaxy.cz/) a musím říct, že je to vážně legrace. Takže určitě doporučuju!

Odpověď
Hana S. | 26.3.2017 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Laser game galaxy máme taky rádi. Chodím tam s dětma snad pořád a oni si to nemůžou vynachválit, takže za mě palec nahoru...fakt super :)

Odpověď
Marie D. | 20.3.2017 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas v Praze
Dobrý den, jelikož mám doma dva kluky, tak jsem musela najít něco, kde se pořádně vyřádí. Hrozně rádi chodíme na Laser game galaxy. Aréna se nachází kousek od Prahy i ceny jsou přijatelné. Můžu jen doporučit.

Odpověď
JanaH | 21.3.2017 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky tam rádi s dětmi chodíme, vždycky si to tam celá rodina hrozně užijeme. Dokonce se mi tam tak líbilo, že jsme tam měli i firemní večírek, takže jsem dostali slevu. Laser game galaxy můžu jen doporučit :)

Odpověď
HanaG | 25.3.2017 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky rádi chodíme na laser game. Celá rodina se tam vždycky vyřádíme a je to hrozná legrace. Tady jsou jejich webové stránky, je na nich všechno - www.lasergamegalaxy.cz/.

Odpověď
Petra | 25.8.2019 00:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Volný čas v Praze
Nemáte náhodou někdo tip na nějaké dobré ubytování v Praze? Ideálně něco levnějšího, tedy nějaký hostel nebo penzion. Během pár týdnů se tam totiž chystám, ale ať se dívám, jak se dívám, tak se mi tam nedaří najít nic cenově dostupného. Teda jeden penzion se mi tam povedlo najít - tento https://www.akatpension.com/ Potřebovala bych ale něco, co je trochu blíž k centru. Díky.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné