| IVF - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je to s placením za IVF? Hradí tyto pokusy pojišťovna a platí to pro všechny kliniky stejně? Kateřina | 4.5.2021 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFPojišťovna tyto pokusy hradí do 38 let, od 39 let už to nehradí a mělo by to platit podle mě pro všechny kliniky. Odpověď Zdena | 5.5.2021 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFZdravím, já jsem zatím nic neplatila, ale příští rok mi bude 39 let, tak je to dobré vědět, díky :) Odpověď Lucie | 5.5.2021 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: IVFJaké máte prosím zkušenosti a kolikrát jste už IVF podstoupily? Odpověď Zdena | 6.5.2021 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: IVFJá jsem z Ostravy a na IVFku jsem byla tady u nás 2x. Teď jsem hodně pátrala na netu a je hodně doporučovaná klinika Europe IVF v Praze, tak bych se tam chtěla objednat. Pokud by tady měl někdo osobní zkušenost, sem s ní :) Odpověď Veronika | 6.5.2021 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: IVFZdravím, já jsem z Prahy a na klinice Europe IVF jsem podstoupila IVF-ko loni. První pokus byl neúspěšný, ale druhý se v prosinci povedl a já jsem teď v 17. týdnu :) Odpověď Zdena | 7.5.2021 06:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: IVFTo moc gratuluju! A celkově jste byla spokojená? Odpověď Veronika | 7.5.2021 06:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: IVFAno, moc :) S klinikou jako takovou, ale i s přístupem doktorů a ostaních zaměstnanců - všichni byli fakt hrozně příjemní a cítila jsem se tam moc dobře. Velkou část klienteli tvoří cizinci, klinika je hodně známá i v jiných zemích. Odpověď Lucka | 7.5.2021 07:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | IVFZdravím všechny, taky jsem dostala na kliniku europeivf.com kontakt od kolegyně z práce a chystám se tam zavolat a objednat se na vstupní konzultaci. Koukám, že se tam všichni asi potkáme :) Odpověď |