| Bohemia olej - diskuze na toto téma |
Používáte v kuchyni některá bohemia oleje ? Hrozně by mě zajímalo jaké jsou a na co všechno jsou vhodné ? Diana | 5.5.2021 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bohemia olejJo tak to samozřejmě záleží jak který :) co konkrétního tě zaujalo ? Ráda ti poradím :) Odpověď Míša | 13.5.2021 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bohemia olejRáda bych toho vyzkoušela víc. Třeba něco na saláty a četla jsem že se užívají i v rámci prevence, tak s tím zkušenost nemáš ? Odpověď Diana | 2.6.2021 14:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bohemia olejTak do salátů je dobrý ten ostropestřicový olej :) je super na cholesterol a rozhodně stojí za to si koupit i další oleje, co tady ta značka má www.bohemiaolej.cz/extra-panenske-raw-oleje/bohemia-olej-ostropestrcovy-raw Odpověď Míša | 9.6.2021 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Bohemia olejJeště se zeptám moc nechápu rozdíl mezi těmi normální oleji a za studena lisovanými ? V čem je ten hlavní rozdíl ? Odpověď Diana | 6.7.2021 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Bohemia olejTen proces výroby je jiný, tím, že je za studena lisovaný, tak v oleji zůstávají veškeré živiny a vitamíny, takže jsou tady ty oleje určené i na užívání a třeba takový lněný olej má vliv na snížení cholesterolu. Odpověď Evik | 28.7.2021 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bohemia olejMně by spíš zajímalo jak jsou na tom ty oleje chuťově ? Četla jsem co je vhodné do salátů, ale těm moc neholduju, tak budu ráda za tipy na jiné pokrmy :) Odpověď Diana | 2.8.2021 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bohemia olejCo zkusit sezamový olej ? Ten má jemnou chuť a je super do asijské kuchyně :). Nebo se podívej přímo na stránky Bohemia olej, mají tam těch olejů víc, každý je na něco jiný, tak si to zkus projít ;) Odpověď |