| Fermentovaná zelenina - diskuze na toto téma |
Už jsem něco četla o fermentované zelenině. Jak moc je zdravá atd... Dokážete mi však někdo popsat, jak to chutná? Hanka | 6.5.2021 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fermentovaná zeleninaNo jestli myslíš kimchi :) tak je to jídlo plné vitamínů :). Jím ho jak já s manželem, tak se ho naučily jíst i moje děti, za což jsem ráda :). Nevím jestli ses už dívala, kde ho mají, ale já osobně upřednostňuji to, co mají na kimchiclub.cz protože se nejvíc podobá chuťově tomu, co jsme s mužem ochutnali v Koreji :) Odpověď Anička | 20.5.2021 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fermentovaná zeleninaKde bych se tady o tom dozvěděla víc ? Třeba složení ?
Odpověď Hanka | 21.5.2021 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Fermentovaná zeleninaHodně se dozvíš třeba tady na těch stránkách odkud já třeba kimchi přímo objednávám :) https://www.kimchiclub.cz/eshop/4-produkty
Odpověď Dana | 1.7.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fermentovaná zeleninaNa co všechno je to kimči dobré ?
Odpověď Dana | 1.7.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fermentovaná zeleninaNa co všechno je to kimči dobré ?
Odpověď Hanka | 2.7.2021 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Fermentovaná zeleninaJe super na imunitu, snížení hladiny cholesterolu, je super třeba v dietě, protože snižuje chuť na sladké, v neposlední řadě je to super prevence proti rakovině tlustého střeva a takhle bych mohla pokračovat :).
Odpověď Dana | 3.7.2021 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Fermentovaná zeleninaNo já nevím jestli to vyzkoušet. Je fakt že s imunitou to prý dělá divy a je to dobré na spoustu dalších věcí, ale bojím se toho aroma
Odpověď Martina | 22.5.2024 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Fermentovaná zeleninaKdyž jsem poprvé vyzkoušela fermentovanou zeleninu tak jsem moc nechápala, jak to někomu může chutnat. Pak jsem ale zkoušela další a to už bylo mnohem lepší. Teď jsem před nedávnem dokonce narazila i na fermentované koření, které tedy musím uznat, že to stojí za to. Opravdu hodně mi chutná a navíc dokáže běžným jídlem, dodat perfektní aroma i velkou rozmanitost chutí https://www.lussk.cz/fermentovane-koreni/ Navíc je to zdravé. Odpověď |