| Šetrný sprej do nosu - diskuze na toto téma |
Prosím pěkně, už dlouho mám problém s vracející se rýmou a v lékárně mi bylo řečeno, že sprej si již dávat nesmím, protože není vhodný na dlouhodobé užívání :( nevíte co by mi teda mohlo pomoct ? Aneta | 31.5.2021 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrný sprej do nosuSpíš bych zkusila něco čistě přírodního, taky mi nedělaly dobře ty spreje, co jsou k dostání v lékárně a měla jsem z nich hodně podrážděnou sliznici. Co můžu doporučit je sprej do nosu od lavycosmetics, který je šetrný a nos zvlhčí, zlikviduje viry a těch vlivů tam je samozřejmě ještě mnohem víc než u klasických sprejů. Odpověď Bibiana | 5.10.2021 17:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šetrný sprej do nosuPři rýmě si ulevuji pinio kapkami od www.rosenparma.cz Odpověď Marina | 15.10.2021 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrný sprej do nosuJsou vhodné i pro děti? Mám strach, aby je v nose nepálily. Odpověď Bibiana | 20.10.2021 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šetrný sprej do nosuKapky od Rosenpharmy dávám i dětem, ale ty jsou už vězší. Ale pokud jim nevyhovují, tak je zkuste dát do aromalampy. Odpověď Janina | 23.10.2021 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Šetrný sprej do nosuS aromalampou jsme to zkusili, výborný tip. Krásně nám to provonělo pokoj a dobře se dýchalo. Odpověď Lucie | 25.10.2021 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šetrný sprej do nosuPokud máte odřený nos od častého smrkání, vyzkoušejte taky jejich pinio mast. Odpověď |