| Létající dron - diskuze na toto téma |
Pomohl by mi někdo s výběrem létajícího dronu pro děti? Jaký je vhodný na začátek a dělá se nějaký odolnější? Erik | 9.5.2021 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Létající dronPokud nechcete vidět velké zklamání při rozbitém dronu, tak pro děti i začátečníky je vždy lepší koupit dron, který má chráněné vrtule. Já kupoval pro syna dron, která má senzory proti nárazu, takže se na tom dobře naučil. Koupíte ho bez problému do 1500 korun... Odpověď Markéta | 12.5.2021 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Létající dronTak 1500 korun to není zase tak hrozná cena, a pokud to bude mít chráněné, tak tam není potom velká pravděpodobnost, že by to rozbil. Můžete mi poradit, kde bych to mohla koupit nebo lépe objednat z internetu? Odpověď Erik | 15.5.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Létající dronObjednával jsem ho z internetového obchodu https://www.rcobchod.cz/produkty/syma-x26-nerozbitny-dron-s-cidly-proti-narazu-P73487.html Dron není vůbec těžké ovládat, takže to dítě zvládne během několika minut a opravdu si s ním dokáže vyhrát. Odpověď |