Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Sportovní legíny

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Sportovní legíny - diskuze na toto téma
Holky prosím, jaké máte zkušenosti s nákupem legín, můžete mi doporučit nějaké neprůsvitní legíny, ve kterých se nebudu muset bát si někde dřepnout?

Jitka | 9.5.2021 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sportovní legíny
Já jsem měla štěstí, objednala jsem si z internetu legíny, které jsem viděla jen na obrázku. Trefila jsem perfektně velikost a koupila legíny z kvalitního materiálu, které nejsou vůbec průsvitné. Legíny mi pěkně tvarují postavu a jsou pohodlné.

Odpověď
Jana | 12.5.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Sportovní legíny
Můžete mi prozradit, jaká byla jejich cena? Ze kterého internetového obchodu jste legíny kupovala?

Odpověď
Jitka | 15.5.2021 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sportovní legíny
Legíny jsem koupila za 1300 korun z obchodu https://www.trendly.cz/leginy/ Dávají tam na první nákup 100 Kč slevu a nabízí možnost využít zásilkovnu, takže to není vůbec drahé. Důležité opravdu je vybrat legíny z pružného kvalitního materiálu, díky kterému nebudou průsvitné. Byla jsem i na pobočce obchodu na adrese Fryčovice 720

Odpověď
Valounek | 14.5.2021 08:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, napište, prosím, odkaz, kde jste legíny koupila. Sama chci teď začít cvičit, objednala jsem si formula 1 proteinový nápoj z https://www.herbalife.cz/produkty/0242-formula-3-proteinovy-doplnek-v-prasku-240g/ ale samozřejmě u toho potřebuju pěkně vypadat a necvičit jen tak v teplákách. Tak sháním nějakého prodejce, který má pěkné sportovní legíny a sportovní podprsekny. Tak kdyby byl nějaký tip, velmi ho ocením. :)

Odpověď
Petra | 15.5.2021 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sportovní legíny
Když tu řešíme sport, tak jak snášíte to omezení ? Koupily jste si nějaké stroje domů nebo jste úplně přestali cvičit ?

Odpověď
Adéla | 27.5.2021 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupila jsem si posilovací lavici a sadu činek, takže já jsem spokojená a upřímně mě to už do té posilovny ani neláká když to mám doma :)

Odpověď
Monika | 23.6.2021 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Sportovní legíny
To jsme na tom stejně. Já mám doma orbitrek a veslovací trenažer a naprosto mi to stačí. Trénuju 5x týdně a musím říct, že fyzičku mám na hodně dobré úrovni. Co mě teda ještě láká, tak jsem zase projížděla fitham a chtěla bych nějakou takovou posilovací lavici https://www.fitham.cz/bh-fitness-global-gym-plus

Odpověď
Laura | 6.7.2021 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sportovní legíny
Taky bych chtěla běhací pás, ale je možné se s nimi domluvit na výnosu ?

Odpověď
Monika | 17.7.2021 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Sportovní legíny
Když se podíváš na jejich eshop, tak ta možnost je, mají to v nabídce, taky jsem toho využila :)

Odpověď
Linda | 13.8.2021 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Sportovní legíny
Na ty posilovací stroje moc nejsem a nejvíc vždycky vydržím a vyřádím se na kardiu, jako je běžecký pás nebo air bike je výborná věc.

Odpověď
Věra | 31.8.2025 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Sportovní legíny
Já jsem hledala motivaci ke každodennímu pohybu a chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-titan-gps-cerna/ jsou k tomu naprosto ideální. Začala jsem s nimi pravidelně cvičit, protože mi neustále připomínají, že je čas se protáhnout nebo vyrazit ven. V aplikaci v telefonu pak krásně vidím, jak se postupně zlepšuji. Běhám delší trasy, spálím víc kalorií a moje tepová frekvence se dostává do ideálního rozmezí. Díky tomu se cítím nejen ve formě, ale hlavně zdravější. Dřív jsem bývala náchylná na různé nemoci, teď mám pocit, že moje imunita je mnohem silnější. Pohyb se stal součástí mého života a za to vděčím právě hodinkám. Jsou to takový malý trenér na ruce, který mi změnil zdraví k lepšímu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné