| Batoh do školy pro prvňáčka - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, kde prosím objednat batoh do školy pro prvňáčka i doplňky, poradíte? Vivien | 10.5.2021 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do školy pro prvňáčkaZdravím, designově povedené a kvalitní batohy má značka Beckmann. My od nich kupovali batoh na stránkách Zdravý batoh - batohy mají skladem a mají velký výběr. Mají i velký výběr exklusivních doplňků - tolik jich nemá žádný jiný eshop. Odpověď Hanka | 12.5.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh do školy pro prvňáčkaTeda ... fakt díky. Mají velký výběr a batohy skladem, což je fajn. Navíc si dcerka hned vybrala - mají jeden s jednorožcem, takže volba byla jasná :) Nevíte, jestli Beckmann nějak batohy testuje? Odpověď Vivien | 15.5.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Batoh do školy pro prvňáčkaAno, doporučuji se mrknout na jejich video, tady máte odkaz https://www.zdravybatoh.cz/proc-beckmann Odpověď Ester | 17.5.2021 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Batoh do školy pro prvňáčkaZdravím všechny a děkuji za inspiraci! Batohy Beckmann jsem neznala, ale hrozně se mi líbí :) Dcerka je taky budoucí prvňačka a hned si jeden batoh vybrala :) Odpověď Hanka | 22.5.2021 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do školy pro prvňáčkaMoc děkuji za doporučení, ani jsem netušila, že batohy Beckmann jsou tak dobré. Už máme batoh na cestě a hrozně se na něj těšíme :) Odpověď Simonka | 1.9.2021 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh do školy pro prvňáčkaVýbornou zkušenost máme se značkou baagl. Vybavuju tady od té značky obě děti a mají ty aktovky i batohy velmi kvalitní. Odpověď |