| Značka plenek - diskuze na toto téma |
Zdravím, máte osvědčenou značku od které kupujete plenky, vlhčené ubrousky nebo třeba prsní vložky? Za 2 měsíce mám termín porodu, díky za komenty. Věra | 14.5.2021 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Značka plenekDobrý den, kupuju vše od Bella Happy. Značka je výborná a přitom levná a koupíte ji snad v každém obchodě, teda kromě Lidlu. Odpověď Kateřina | 17.5.2021 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Značka plenekTaky mám značku Bella Happy ráda - používám jak plenky, tak vlhčené ubrousky a spokojenost. Navíc jsou v té levnější cenové hladině a spotřeba je velká :) Odpověď Bára | 20.5.2021 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Značka plenekDobrý večer, přidávám se k ostatním maminkám - plenky Happy jsou výborné! Doporučuji do porodnice tento boxík https://www.mall.cz/plenky-bella/bella-happy-start-box-newborn-25kg--jednorazove-plenky máte tam fakt všechno :) Odpověď Simona | 22.5.2021 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Značka plenekDěkuji za komenty - vše jsem na doporučení nakoupila od Bella Happy. Zatím velká spokojenost :) Odpověď |