| Pohádky na čtení před spaním - diskuze na toto téma |
Jaké pohádky mají rády Vaše děti před spaním? Karolína | 22.3.2017 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pohádky na čtení před spanímPoslední knížku kterou jsem dětem koupila byla tato www.egmont.cz/medvidek-pu-moje-prvni-knizka-6/ Odpověď Petra | 23.3.2017 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pohádky na čtení před spanímTuto knihu máme také doma, malá si v ní pořád listuje Odpověď Karolína | 25.3.2017 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pohádky na čtení před spanímU nás má také velký úspěch :-) jsem ráda, když vyberu knížku, která děti nadchne Odpověď Věra 88 | 31.10.2022 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pohádky na čtení před spanímS manžílkem si čas od času sedneme do naší nové pěkné www.atan.cz/sedaci-soupravy sedací soupravy a čteme si navzájem nějaké knížky. To nás opravdu baví. Ještě se navzájem zahřejeme a máme moc fajn odpoledne a nebo večer. Dobré je také sedět v kulichu a nebo svetru, mít příjemnou atmosféru :))
Odpověď Ema Rychlá | 3.4.2023 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pohádky na čtení před spanímJá před spaním opakovaně chodím do www.finecase.cz/houpaci-kresla/ houpacího křesla a tam se snažím usnout. Je to totiž takový můj rituál který se musí dodržovat. Jsem potom ráno totiž taková více inspirativní. A třeba také v kuchyni se pak na oběd více vyžiju.
Odpověď Renata | 11.9.2022 07:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pohádky na čtení před spanímTak u nás je to teda úplně jinak. My čteme ráno. Večer je syn tak unavený, že se navečeří a lehne do postele a hned spí. Čteme proto ráno. Než se úplně vzbudí a doválí se v posteli :-) . Máme plný regál knížek, aby si měl z čeho vybírat. Velkou část knih mám z bazaru z https://knihy-ucebnice.biginzerce.cz/ . Knížky jsou jako nové a my je taky nezničíme, tak až vyroste, tak je pak taky ještě prodám :-) . Odpověď |