| Chození naboso - je to zdravé? - diskuze na toto téma |
Moje dcera, které bylo nedávno 15, si někde přečetla, že chození bosky je hrozně zdravé. Myslím si, že to však má asi smysl jen třeba v přírodě po trávě ne? Ale venku po chodníku a jiném tvrdém podloží jí to může zničit nohy... Co myslíte? Jitka | 23.5.2021 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Chození naboso - je to zdravé?Ono to určitě zdravé je, ale i tak je dobré mít nohu dobře chráněnou před poraněním. Proto jsem si pořídila ponožkoboty, které poskytují pocit, jako když chodíte bosky. Ve skutečnosti máte však dokonale chráněná chodidla. Odpověď Renata | 24.5.2021 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Chození naboso - je to zdravé?Kde prodávají takové ponožkoboty? Kolik za to chtějí? Odpověď Jitka | 25.5.2021 06:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Chození naboso - je to zdravé?Já jsem si je objednávala z obchodu https://www.elementstore.cz/barefoot/skinners/ , který má však i kamennou prodejnu v Brně na Lidické. Jsou s dopravou zdarma a na stránkách najdete i návod, jak si změřit nohu a vybrat správnou velikost. Odpověď |