| Kancelářské židle - diskuze na toto téma |
Vybírám pěknou, ale hlavně pevnou a kvalitní kancelářskou židli do naší nové domácí pracovny. Korona nás donutila si vybudovat domácí pracovnu a pustit kancelář v centru města. Stíráme se tam s manželem. Jeden hlídá a druhý pracuje. Takže se na židli krom spánku v noci bude sedět nonstop. Zatím tam máme starou z dětského pokojíčku, ale chceme opravdu kvalitní židli pro dlouhodobé sezení. Jak ji vybrat? Žaneta | 23.5.2021 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kancelářské židleKdyž jsem vybírala kancelářskou židli, tak tam u toho najdete někdy i napsané, na kolik je to cyklů. Nejlépe vybírat tu s nejvyšším počtem cyklů. Jinak podařilo se mi sehnat velmi pohodlnou, pevnou a pěknou kancelářskou židli za 5 tisíc s dopravou domů zdarma a možností 14 dní na výměnu. Odpověď Daniela | 24.5.2021 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kancelářské židleMohla by jste mi třeba i poradit, jakou přesně máte? Možná bych se nechala inspirovat, pokud máte vyzkoušené, že je kvalitní. Odpověď Žaneta | 25.5.2021 06:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kancelářské židleMáme doma tuto kancelářskou židli https://www.ezidle.cz/kancelarska-zidle-team-plus-hd/5000/p , která je dělaná na minimálně 150 tisíc cyklů. Židle je polohovatelná a dokáže se přizpůsobit každému. Celkově je na ní 3 roky záruka. Odpověď |