| Zabezpečení počítače při používání dětmi - diskuze na toto téma |
Dlouho jsem se snažila držet dceru od počítače, ale v dnešní době už to prostě nejde. Chtěla bych tam alespoň nastavit nějaké zabezpečení, aby se nedostala na některé stránky. Víte někdo jak na to? Dělal jste to někdo? Marta | 24.5.2021 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zabezpečení počítače při používání dětmiTaké jsem u nás nechala na počítači nastavit rodičovskou ochranu, aby se mi dítě nedostalo na vše. Nechala jsem si to udělat od online ajťáků, pro které je tohle hračka. Bylo to rychle hotové a já tam nemám strach syna pustit k počítači. Odpověď Iveta | 24.5.2021 12:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zabezpečení počítače při používání dětmiBylo to drahé si to takhle nechat od někoho nastavit? A co přesně jste pro to musela teda udělat? Odpověď Marta | 25.5.2021 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zabezpečení počítače při používání dětmiNebylo to právě vůbec drahé, hlavně to bylo rychlé a přesně to co jsem potřebovala. Nechala jsem si to nastavit od https://www.marwin.help/ Stačilo jim jen říct, co potřebuji. Pak už jsem se o nic nestarala. Odpověď |