| Regenerace pat - diskuze na toto téma |
Zdravím, nezkoušel někdo mast nebo jiný přípravek na regeneraci popraskaných a suchých pat? Co se Vám osvědčilo? Kateřina | 19.5.2021 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Regenerace patDobrý den, já mažu balzámem s ureou a panthenolem a kůže je krásná celý rok. Podle mě je důležitá pravidelnost a dobrý balzám. Odpověď Luiza | 21.5.2021 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Regenerace patNapíšete prosím, čím se mažete. Pátrám na internetu, ale je toho všude plno, ale samé drahé masti. O to nejde, klidně dám za mastičku víc, ale je dobré slyšet osobní doporučení a že fakt regeneruje. Odpověď Kateřina | 23.5.2021 11:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Regenerace patKupuju tento balzám ttps://www.benu.cz/uxitol-25-softwalk-balzam-na-paty-50ml Je skvělý, stačí mazat ráno a večer a pokožka je krásně vláčná a hydratovaná. Odpověď Luiza | 25.5.2021 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Regenerace patDěkuji, balzám Uxitol25 není drahý a složení se mi líbí, tak jsem si ho hned objednala. Odpověď |