| Kosmetika pro mimčo - diskuze na toto téma |
Ahoj, v srpnu se nám má narodit naše první miminko, všechno už mám vesměs nakoupené, ale u čeho jsem se zasekla je kosmetika. Podle čeho jste ji prosím vybírali ? Jana | 19.5.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro mimčoJestli můžu doporučit, tak se podívej na to, co má v nabídce topicrem. Zaměřují se na citlivou a atopickou pokožku takže tady pro mě byla volba jasná. Odpověď Linda | 25.5.2021 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika pro mimčoTo my kosmetiku od topicremu kupovali až když začala mít dcera problémy, protože se jí začal objevovat ekzém. Škoda, že jsme topicrem nekoupili hned na první dobrou a zkoušeli jsme kde, co protože až jejich kosmetika dala dcerce pokožku dohromady a neuvěřitelně se po ní začala zlepšovat. Odpověď Monika | 26.6.2021 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro mimčoDoporučíte někdo přírodní krém na opalování pro miminka?
Odpověď Dáša | 27.6.2021 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika pro mimčoJá kupuju tohle https://eshop.nobilis.cz/produkt/detske-opalovaci-mleko-josefinka-spf-30 je účinný a krásně voní a dobře se roztírá
Odpověď Monika | 28.6.2021 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika pro mimčoAha děkuju to vypadá dobře, rozhodně zkusím.
Odpověď Dáša | 29.6.2021 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika pro mimčoNení zač, zkus já jsem s ním moc spokojená, mám od nich mléko i pro sebe a taky je supr
Odpověď |