Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Domácí posilovna - vybavení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Domácí posilovna - vybavení - diskuze na toto téma
Nemáte náhodou někdo tušení, kde nakupují profi stroje do posiloven? Chceme si s manželem zařídit domácí posilovnu a chceme tam mít kvalitní stroje.

Karel | 23.5.2021 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí posilovna - vybavení
Je to asi rok, co jsem si doma vybavoval posilovnu a našel jsem obchod, kde se prodává i speciální profi vybavení do posiloven. Obchod dodává vše zdarma po celé republice a zajišťuje i servis přímo doma u zákazníka. Opravdu se vyplatí koupit kvalitní vybavení, do kterého se nebudete muset bát opřít. Vždy u každého stroje hlídejte jeho nosnost, podle toho se dá poznat dostatečně pevný stroj.

Odpověď
Eliška | 24.5.2021 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Domácí posilovna - vybavení
Zní to dost dobře a mají velký výběr nebo jen omezený?

Odpověď
Karel | 25.5.2021 07:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Domácí posilovna - vybavení
Tady mají snad úplně všechno https://www.fitham.cz/ co budete do posilovny potřebovat. Můžete si vybírat mezi klasickým i profi vybavením. Mají na stroje dopravu domů zdarma a zajišťují i záruční servis přímo u zákazníka doma.

Odpověď
Lenka | 30.7.2021 08:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Domácí posilovna - vybavení
Když jsem si hledala posilovnu, tak jsem vždy hleděla hlavně na cenu, protože chodím pravidelně. Našla jsem ale nakonec cenově rozumné fitko v Kladně, kde mají normální ceny a hodně slušné vybavení https://www.fitkokladno.cz/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné