| Levné pojištění domácnosti a nemovitosti - diskuze na toto téma |
Potřebovala bych si zařídit výhodné pojištění nemovitosti i domácnosti. Máte představu, u které pojišťovny se to dá zařídit levně?
Marta | 23.5.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Levné pojištění domácnosti a nemovitostiMě se podařilo sjednat si sama online pojištění domácnosti na srovnávači pojištění, kde jsem teda narazila na mnohem lepší nabídku, než jsem dostala v pojišťovně, kde už mám více pojistek. Odpověď Petra | 24.5.2021 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Levné pojištění domácnosti a nemovitostiVážně? To bych teda neřekla... Když jste tam tu nabídku našla, tak jste pak šla na tu konkrétní pojišťovnu? Odpověď Marta | 25.5.2021 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Levné pojištění domácnosti a nemovitostiTaké bych to před tím vůbec neřekla, ale na srovnávači pojištění https://www.klikpojisteni.cz/ jsem opravdu našla velmi výhodnou nabídku pojištění. Nešla jsem na pojišťovnu, rovnou jsem si pojištění zařídila přes srovnávač. Bylo to rychlé a jednoduché. Místo podpisu smlouvy stačí pojištění zaplatit pomocí bankovního účtu. Odpověď |