| Kryt na telefon - diskuze na toto téma |
Zdravím, zajímlo kde nakupujete kvalitní kryty na telefon? děkuji Hanka | 22.5.2021 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kryt na telefonZ vlastní zkušenosti je důležitější spíš ochranné sklo, protože to je první, co se rozletí, když ti telefon spadne na zem :/ ale zkus kouknout tady na ten eshop, určitě tam budou mít i kryty www.student-eshop.cz Odpověď MarkétaB. | 23.5.2021 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kryt na telefonKvalitní kryty má i eshop Picasee, mám od nich pár krytů a pro mě je největší srdcovka je kryt s fotkou mých dětí :-P Odpověď Hanka | 25.5.2021 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kryt na telefonTak to já moc neřeším, co mám na telefonu, ale kupuju si kryt primárně kvůli tomu, aby mi telefon vydržel co nejdýl :) Odpověď Lada | 27.5.2021 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kryt na telefonTak to já taky řeším, abych měla telefon chráněný, ale zároveň i pěkný kryt a zrovna ta fotka a za jak dlouho ti ho udělají? Odpověď MarkétaB | 30.5.2021 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kryt na telefonHele za dva dny jsem ho měla doma a navíc mi přišel zbalený v krásné dřevěné krabičce, takže je to vhodné dát i jako dárek :-) Mám ho už půl roku a je pořád jako nový! Odpověď |