| Koupelna - diskuze na toto téma |
Pěkný den :) Maminky, hledám funkční dekorace do koupelny. Máte tip, kde koupím? Díky moc! Veronika | 23.5.2021 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | KoupelnaJá bych zase chtěla dát nějakou vhodnou tapetu do koupelny, nevíte kde se dá pořídit? Odpověď Martina | 26.5.2021 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KoupelnaTak to koupíš iv hobby marketu ne? A nebo na nějakém eshopu a těch je plno.... Odpověď Veronika | 30.5.2021 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KoupelnaV hobby marketu jsem žádnou nevybrala, tak zkouším tady zda někdo nemá zkušenost s obchodem s tapetami. Odpověď Denisa | 2.6.2021 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KoupelnaZa sebe ti mohu doporučit eshop www.vavex.cz, mají velký výběr,určitě tam vybereš :-D Odpověď Valerie | 10.6.2021 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | KoupelnaHele, jako jo, v hobby koupíš, ale podle mě tam mají pořád to stejný... Já bych se podívala na net, určitě. Třeba jen pro porovnání, pro inspiraci. Já nakupuju věci na https://www.bakly.cz/. Tak mrkni třeba i tam :) Odpověď Fanny | 12.7.2021 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KoupelnaDěkuju moc za info, určitě mrknu :) V jaké stylu máš koupelnu? Odpověď |