| Přírodní repelent - diskuze na toto téma |
Doporučíte prosím osvědčený přírodní repelent proti komárům a klíšťatům?
Milena | 27.5.2021 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Ahoj :) Taky bych se chtěla zeptat... Trochu to souvisí... Jak doma nebo na dovolené řešíte drobné ranky, popáleniny, odřeniny? Hodně jsem slyšela, že je doporučovaný hemacut. Je to voděodolný sprej. Máte s ním zkušenosti? Odpověď Leník | 27.5.2021 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Mně se osvědčil bylinný repelent Alta Herba, je to takový olejíček, co se natře za uši, na kotníky apod. a je i pro děti od jednoho roku a přijde mi, že funguje proti komárum klíšťatům i takovým těm malým kousavým muškám. Tady je vypsaný jaký všechny ecenciální oleje obsahuje https://www.rpshop.cz/…lejicek-hmyz
Odpověď Kamča | 29.5.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní repelent A přijde ti, že fakt účinkuje i na klíšťata?
Odpověď Leník | 31.5.2021 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní repelent Řekla bych, že určitě jo, loni jsme ho používali celé léto a žádný klíště jsme neměli.
Odpověď Luisa | 28.6.2021 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Ahoj, se sprejem https://hemacut.cz/ máme dobré zkušenosti. Jen ty nejlepší. Hodně nám pomohl. Každou ranku hned ošetří a vše se krásně zhojí.
Odpověď Zorka | 5.7.2021 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Už sis ten hemacut koupila? My jsme s ním spokojeni moc. Mám ho doma vždycky po ruce a na dovolené ho taky beru. Nepálí, což je pro děti hodně důležité...
Odpověď Simona | 27.7.2021 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Super, musím ho koupit. To jsem zvědavá. I když, hlavně, že nepálí, to je u těch dětí nejdůležitější.
Odpověď Luciana | 2.8.2021 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní repelent Tak holky, děkuju moc, koupila jsem ho a spokojenost. Už jsem ten hemacut zkoušela. Na sobě. Škrábla mě kočka od sousedů. A fakt, super, krásně ranku ošetřil.
Odpověď Linda | 29.8.2021 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Je to tak. Jak se děti poranily, tak to byl doma cirkus. Jednak jak je to bolí a jednak když jsem vytáhla desinfekci. Ten https://hemacut.cz/ je super. Co ho mám doma, tak ošetření ranek je pohoda :)
Odpověď Dorka | 3.9.2021 08:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Tak super :) Hlavně, že pomáhá. Já ho mám teda doma pořád po ruce a super.
Odpověď Stacy | 5.10.2021 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Jojo, koupila. V pohodě jsem ten hemacut koupila v lékárě. Ale měla jsem štěstí, pr byl dlouho vyprodaný...
Odpověď Andrea | 3.11.2021 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Tak super, to je dobrý vědět. Aspoň půjdu na jisto a nebudu nikde shánět a lítat.
Odpověď Brandy | 3.12.2021 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Přesně tak :) Taky jsem to tak měla a byla ráda za info, kde seženu.
Odpověď Naomi | 2.1.2022 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent V klidu. Hemacut koupíš v každé lékárně :)
Odpověď Valinka | 2.2.2022 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní repelent Tak to jsem ráda, už jsem měla strach, že budu někde obíhat lékárny, abych ho sehnala.
Odpověď |