Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Naložená zelenina

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Naložená zelenina - diskuze na toto téma
Jak nakládáte zeleninu?

Lucie | 26.5.2021 07:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naložená zelenina
Zelenina v zimě je podle mě velký problém. V zimě není moc čerstvé zeleniny k sehnání, takže jí jíme málo a potom se to musí odrazit na zdraví. Co já vím, tak se dají nakládat jenom okurky. A jíst celou zimu jenom okurky teda není nic moc…

Odpověď
Adéla | 27.5.2021 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Naložená zelenina
Nakládat se snad dá téměř každá zelenina. Já teda zeleninu doma nenakládám, ale kvašenou zeleninu si kupuji ve formě kimchi. Kimchi je takový salátek z kvašené zeleniny, ve kterém je třeba zelí, mrkev nebo pórek. Jedná se o korejské národní jídlo, ale dá se to v pohodě sehnat i u nás.

Odpověď
Lucie | 28.5.2021 08:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Naložená zelenina
A kde se to dá sehnat? Tohle jsem teda v obchodě ještě neviděla. A jak se to vlastně jí? Z toho se dělají nějaká jídla nebo je to jako příloha?

Odpověď
Adéla | 29.5.2021 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Naložená zelenina
Já to kupuji přes internet z obchodu kimchiclub .cz a dávám si to téměř ke každé večeři místo čerstvé zeleniny. Takhle mám dostatek zeleniny i v zimě. Sem tam ale i zkusím něco z kimchi uvařit. Na těchto stránkách mají i několik receptů, kde se vždycky můžu inspirovat.

Odpověď
Hanka | 24.6.2021 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Naložená zelenina
Jak dlouho ho jíš ? Můžu se zeptat jestli si nějak pocítila jeho vliv na tělo ?

Odpověď
Ella | 26.6.2021 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Naložená zelenina
Kde je něco takového k dostání ? Jak to chutná ? :)

Odpověď
Adéla | 28.6.2021 08:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naložená zelenina
Kupuju si ho na eshopu www.kimchiclub.cz, kde ho mají výborné. Jinak je to fermentovaná zelenina, takže pokud ji máš ráda, tak ti to bude chutnat :)

Odpověď
Veronika | 25.4.2022 01:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naložená zelenina
Zdravím, chci se zeptat, když tu čtu o té kvašené zelenně, tak pečete na takové kvašené zelenině maso? Je to dobrý nápad? Mě už to právě několikrát napadlo, jestli by se tak chuť prolnula i do pečeného masa? :)

Odpověď
Tereza | 26.4.2022 01:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Naložená zelenina
Pokud chcete takto vylepšit maso, tak já bych spíš doporučila kvašenou marinádu, do které maso naložíte a pak upečete nebo ještě lépe ugrilujete. Výsledek je pak opravdu výborný. Zkoušela jsem to dávat už i do sekané a to je také pecka.

Odpověď
Veronika | 27.4.2022 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Naložená zelenina
Nevěděla jsem, že se dělá kvašená marináda. Kde jste ji koupila?

Odpověď
Tereza | 28.4.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Naložená zelenina
Dělá se, kupuji ji dokonce v BIO kvalitě, doporučím se podívat na https://www.eshop.kojibakers.cz/shiokoji/ . Kupujeme od nich domů pravidelné zásoby. Mají dopravu nad 1500 korun zdarma a posílají do zásilkovny, většinou za dva dny dodávají. Miso je super jako rychle připravená svačina, často si to bereme na cesty, protože k přípravě stačí jen teplá voda v termoce. Smíchat lžičku miso pasty a teplou vodu a máte hotovo

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné