Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dárek na rozlučku se svobodou

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek na rozlučku se svobodou - diskuze na toto téma
Ahoj, čeká mě rozlučka se svobodou kamarádky. Nikdy jsem na rozlučce nebyla, tak bych potřebovala vědět co se tak nosí?

Petra | 26.5.2021 07:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek na rozlučku se svobodou
Ahoj, také potřebuji radu. Čeká mě za měsíc rozlučka se svobodou, kterou jako svědkyně organizuji. Potřebovala bych tedy sehnat nějaká trička pro celou naši dámskou partu a taky nějaké pěkné tričko pro budoucí nevěstu jako dárek. Nevíte, kam se podívat? Kde je opravdu velký výběr?

Odpověď
Lucie | 27.5.2021 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek na rozlučku se svobodou
Myslím si, že na internetu je spousta obchodů, kde prodávají taková trička. Když jsem sháněla trička na rozlučku já, tak jsem byla fakt hodně překvapená, kolik různých triček se na internetu prodává.

Odpověď
Petra | 28.5.2021 07:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárek na rozlučku se svobodou
A kde jste je nakonec koupila? Vím, že toho na internetu nabízí hodně, já ale chci opravdovou kvalitu. Nechci, aby se tričko za pár dnů rozpadlo…

Odpověď
Lucie | 29.5.2021 09:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárek na rozlučku se svobodou
Trička jsem kupovala v internetovém obchodě fajntricko.cz. Jedná se opravdu o kvalitní trička, protože ho nosím doma pořád a nápis stále drží a tričko vypadá jako nové. Byla jsem i hodně překvapená, že trička dorazila ke mně domů velmi rychle, asi za 3 dny.

Odpověď
Jirka | 29.6.2023 03:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek na rozlučku se svobodou
My jsme toto řešili u jednoho našeho kamaráda, tak třeba to taky pomůže. Chtěli jsme pro něj vymyslet něco neobyčejného, tak jednoho z nás napadlo, že bychom ho mohli objednat na erotické masáže Praha. Nakonec jsme vybrali tento salon - https://www.mataharisalon.cz/cs Podle toho, co říkal, tak si to neskutečně užil, masérka prý byla skvělá. Teď je ovšem otázka, jestli by něco takového uspělo i na dámské jízdě. :)

Odpověď
Simona | 19.8.2024 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek na rozlučku se svobodou
Ahoj :) na rozlučku se svobodou se většinou nosí něco vtipného nebo tematického, co ladí se stylem celé akce. Můžeš třeba zvolit tričko s nápisem nebo nějaký doplněk, který se hodí k nevěstě a celé partě. Pokud chceš něco speciálního a originálního, mrkni na www.tyano.cz – mají tam super výběr nápaditých dárků, které by mohly skvěle zapadnout do atmosféry rozlučky. My tam pro nevěstu vybírali a byla nadšená ????

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné