Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Parfém AngryBeards

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Parfém AngryBeards - diskuze na toto téma
Nevíte, jak voní parfém od Angry Beards ?? Chlap se mi o ní zmínil, tak mu ji chci koupit k narozeninám, ale upřímně bych prvně potřebovala zjistit, co od toho očekávat, abych mu to případně zkusila rozmluvit.

Terka | 28.5.2021 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfém AngryBeards
Muž má ten parfém s názvem Saloon a to je moc příjemná vůně s neuvěřitelnou výdrží. Kupovala jsem ho na slepo a jsem ráda, že jsem se takhle dobře trefila.

Odpověď
Eliška | 3.8.2022 05:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfém AngryBeards
Tak jestli mu voní, tak mu voňavku kup. Mně se ještě nestalo, že by mi nějaká pánská vůně nevoněla. Přijde mi, že jsou mnohem lepší než dámské. Tam mi nevoní skoro žádný :-D . Už kdo ví jak dlouho používám parfém ARM CODE WOMEN, na který jsme narazila na https://www.esensino.cz/ . Nechci hledat žádný jiný, dokud mi tento nepřestane vonět :-) .

Odpověď
Galetta | 25.8.2025 07:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parfém AngryBeards
Mně ty jejich vůně teda přijdou jako celkově tak trochu prostě nic moc, no. A je to stejné s jejich většinu produktů. Co se týče vůně oblečení, tak se mi hodně osvědčily parfémy na praní od https://www.vonaveprani.cz/parfemy-na-prani/ :) Ty jsou docela fajn, protože to prádlo ovoní už v pračce. A pak mám jeden kvalitní značkový parfém, který využívám už několik let.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné