Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Konopí a kožní problém s akné

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Konopí a kožní problém s akné - diskuze na toto téma
Může konopí pomáhat při problémech s akné?

Jana | 26.5.2021 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Konopí a kožní problém s akné
Já mám zase velké problémy s lupénkou a už opravdu nevím, co s tím mám dělat. Myslíte si, že by mi CBD olej nebo něco z konopí pomohlo? Nemám moc zkušeností s těmito věcmi, tak nevím, kde jinde se zeptat.

Odpověď
Erik | 27.5.2021 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Konopí a kožní problém s akné
Moje manželka trpí také lupénkou a na konopné produkty opravdu nedá dopustit. Má na to denní mast s CBG a noční mast s CBD. Myslím si, že tyto látky jsou u nás málo známé, ale to je podle mě škoda. Když vidím, jak to manželce pomohlo, tak to doporučuji na každém rohu.

Odpověď
Jana | 28.5.2021 07:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Konopí a kožní problém s akné
O CBD jsem už slyšela, ale o CBG ještě ne. To je něco podobného? A odkud masti kupujete?

Odpověď
Erik | 29.5.2021 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Konopí a kožní problém s akné
Obě látky se vyskytují konopí. CBD má regenerační a zklidňující účinky a CBG má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Masti kupujeme do české firmy CannaCare z internetového obchodu https://www.cannacare.cz/ . Tato firma má i svou laboratoř, kde testují a vyvíjí produkty, takže si myslím, že lepší masti určitě neseženete.

Odpověď
Anna | 21.8.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Konopí a kožní problém s akné
Zkoušela jsem toho už docela dost, ale na akné mi tady z toho nic nepomohlo... Zkoušela jsem i mastičky a krémy, ale nic z toho. Upravila jsem si dokonce i jídelníček, ale ani to mi nepomohlo. Máte ještě někdo nápad, jak se akné opravdu zbavit?

Odpověď
Iveta | 22.8.2022 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Konopí a kožní problém s akné
Na akné jsem vyzkoušela všelijaké mastičky a různé přípravky, ale taky bez nějakého úspěchu. V podstatě jsem to už pak nakonec i vzdala. Kamarádka mi pak doporučila bio lampu, protože se jí díky ní podařilo zbavit akné z obličeje. A to to měla o hodně horší než já.

Odpověď
Lenka | 24.8.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Konopí a kožní problém s akné
Já bio lampu prvotně kupovala skrz bolesti kloubů pro mamku https://www.kingrayshop.cz/p/p-biolampa-stimlight-4-farby-plus-infra , ale pak jsem tady zjistila, že perfektně funguje i na akné. Zbavila jsem se ho rychle, takže u nás se bio lampa využívá doma hodně.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné