Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Koupě ojetého auta - výběr dobrého vozu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Koupě ojetého auta - výběr dobrého vozu - diskuze na toto téma
Potřebuji vybrat dobré ojeté auto. Nemám nikoho, kdo by mi s tím poradil. Poradíte kam zajít? Kde se dá koupit prověřené slušné ojeté auto?

Aneta | 28.5.2021 06:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupě ojetého auta - výběr dobrého vozu
Také jsem na to byla sama, a proto jsem nešla do bazaru. Chtěla jsem octávii nebo rapida, takže jsem se dívala po ojetých autech, které prodávají přímo ve škodovkách. Nebo tedy přes škoda plus. Tam mají většinou auta z protiúčtů nebo vrácených leasingů. Důležité je, že jsou ty auta servisovaná ve škodovce a prověřená, takže jim nic nechybí.

Odpověď
Lenka | 29.5.2021 08:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Koupě ojetého auta - výběr dobrého vozu
To zní opravdu dobře, takhle mě to vůbec nenapadlo řešit. Nevěděla jsem, že to takhle funguje. Kde jste tedy auto kupovala?

Odpověď
Aneta | 30.5.2021 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Koupě ojetého auta - výběr dobrého vozu
Vybírala jsem si auto u https://www.autoopat.cz/ojete-vozy-skoda/ na ulici Komerční 467, 251 01 Nupaky v Praze. Je to několikapatrová budova, kde mají spoustu ojetých prověřených vozů. Opravdu je lepší koupit prověřené auto, které bude spolehlivé.

Odpověď
Tereza | 5.6.2023 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, prosím řekněte mi někdo jak mám vybrat něco cenově opravdu rozumného a spolehlivého. Představa je tak o autu tak do 120 tisíc. Potřebovala bych ho pro sebe a pro dcerku. Můžete mi někdo poradit prosím?

Odpověď
Jana | 11.6.2023 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele k tomu můžu hodně říct. Objela jsem totiž s přítelem opravdu hodně inzerátů a nakonec se auto raději koupilo ve větším bazaru, protože tam pak máte i nějakou jistotu a záruku.

Odpověď
Tereza | 13.6.2023 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Koupě ojetého auta - výběr dobrého vozu
Ze kterého autobazaru máte teda auto koupené jestli se můžu zeptat? Můžete mi poradit kam se zajít podívat?

Odpověď
Jana | 17.6.2023 08:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Koupě ojetého auta - výběr dobrého vozu
My máme koupené auto z https://www.aaaauto.cz/ všechna auta jsou tam prověřená od cebie, takže člověk má prostě jistotu toho co kupuje. Mají obrovskou nabídku aut a navíc když si člověk něco na jejich stránkách vybere, tak mu auto dovezou na nejbližší pobočku.

Odpověď
Marcela | 17.3.2024 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde bych mohla nově koupené ojeté auto dobře pojistit? Dokážete mi s tím někdo prosím poradit? Do které pojišťovny zajít?

Odpověď
Jitka | 18.3.2024 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud potřebujete na auto sehnat pojištění rozumně, tak bych dokázala určitě poradit. Jelikož jsem v poslední době řešila více pojištění, tak mohu doporučit se podívat na online srovnávač pojištění. Já mám velmi dobrou zkušenost s online srovnávačem pojištění https://www.klik.cz/ , kde stačí zadat jen pár základních údajů a hned pak uvidíte vlastně kompletní porovnání od všech pojišťoven. Když se vám bude některá z nabídek líbit, tak si pak pojištění můžete i rovnou přes srovnávač online sjednat.

Odpověď
Hanka | 25.3.2024 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když jsem vybírala auto, tak jsem chtěla hlavně bezpečné velké auto. To se mi podařilo vybrat. Pak jsem také začala přemýšlet nad zabezpečením auta před krádeží. Zvažovala jsem všechny možnosti a nakonec jsem se rozhodla pro zabezpečení na operák od https://www.sherlog.cz/ Auto máme tak v bezpečí, v případě, že by se ho někdo snažil odcizit, tak ho vyrazí hledat i s policií. Nabízí dokonce i vrácení peněz v případě, že by se auto nepodařilo lokalizovat. Natolik si věří, takže pro mě to byla jasná volba z hlediska zabezpečení auta.

Odpověď
René | 13.4.2024 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak se tu píše o tom zabezpečení auta, tak mě to také trápilo, že jsem se pořád musel strachovat o to, jestli nám auto někdo neukradne. Vyřešil jsem to nakonec velmi dobře, a to díky lokátru https://www.1obchod.com/173-tracker-lokator-do-auta-s-extra-dlouhou-vydrzi-baterie.html ,který dokáže auto spolehlivě zabezpečit. Přiznám se, že jsem za něj velmi rád.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné