| Nesoustředěnost při práci - diskuze na toto téma |
Poslední dobou mám problém se soustředit při práci. Nevím jestli to má něco s jarní úvanou nebo čím to je, ale už se potřebuju konečně nějak nakopnout. Takže jestli máte tipy jak na to budu ráda :)
Dáša | 3.6.2021 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nesoustředěnost při práci Já ho pomalu začínám mít taky, už jsem i podezírala kolegyni, že nám nasypala do kávovaru bezkofeinový :D
Odpověď Veronika | 3.6.2021 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nesoustředěnost při práci My v práci jedeme na https://www.zazracnaosmicka.cz/ vřele doporučuju, je to takovej zdravej přírodní energeťák :)
Odpověď Dáša | 3.6.2021 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nesoustředěnost při práci Ahá to vypadá moc zajímavě, jak to chutná? Odpověď Veronika | 3.6.2021 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nesoustředěnost při práci Já si na to chuť chvíli zvykala, není to ničím uměle přislazovaný takže žádnej slaďák to není, ale důležitý je že funguje :) Odpověď Dáša | 3.6.2021 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nesoustředěnost při práci No líbí se mi to, nic takovýho jsem ještě neviděla, takže to rozhodně vyzkouším, díky za super tip :)
Odpověď Veronika | 4.6.2021 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Nesoustředěnost při práci Za málo, dej vědět dojmy ;-)
Odpověď Dáša | 24.6.2021 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Nesoustředěnost při práci Tak musím říct, že mě to příjemně překvapilo. Nečekala jsem, že to fakt zabere už po první plechovce ale úplně mě to nakoplo, jakoby se mi všechno zaostřilo, paráda, asi budu závislá :D a jsem ráda, že nechutná jako klasickej energeťák a že není moc sladká. Ze začátku mě ta chuť trošku překvapila, ale zvykla jsem si rychle.
Odpověď Veronika | 26.6.2021 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesoustředěnost při práci To mě těší že seš spokojená, jak jsem psala, my už na ní jedeme všichni.
Odpověď Vlasta | 1.12.2022 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nesoustředěnost při práci Abych pravdu řekla tak mě vyhodili z www.hitprace.cz/prace/ práce už třikrát a vždy to bylo právě z toho důvodu že jsem nebyla dostatečně soustředěná v době pracovního výkonu. Přitom jsem se vždy ráno nadopovala kafem a nějakým cbd a myslela jsem si jak mně to bude pomáhat. No bylo mně to prd platné.
Odpověď |