Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Stres a neklid

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Stres a neklid - diskuze na toto téma
Ahoj, jsem teď pořád vystresovaná, už ani nedokážu přesně říct z čeho, ale už jsem z toho vyčerpaná, ani pořádně nespím, neustále jsem v takovém vnitřním napětí. Poradíte něco?

Sandra | 30.5.2021 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres a neklid
To znám, měla jsem to takhle když jsme se přestěhovali. Pomohlo mi https://www.dreamly.cz/ je to bylinný doplněk přímo na pomoc s usínáním. Vřele doporučuju, na mě účinkuje zázračně.

Odpověď
Hanka | 2.6.2021 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Stres a neklid
Jaké je tam složení a užívání ? Radši bych něco, co je 100% přírodní.

Odpověď
Petra | 21.6.2021 16:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Stres a neklid
Čistě přírodní přípravky má lavycosmetics a mají tam i přípravek co řeší právě tady ty problémy se spánkem. S tím teda zkušenost nemám, ale mám od nich jiné věci na jiné problémy a díky nim se mi daly do pořádku.

Odpověď
Denisa | 6.7.2021 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Stres a neklid
Bylo by možné kdyby si mi tady na ten přípravek nechala odkaz ? Zajímalo by mě o tom víc a chtěla bych taky mrknut na složení :)

Odpověď
Petra | 22.7.2021 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Stres a neklid
Určitě, tohle je ono a mrkni na užívání :) www.lavycosmetics.com/haevyl-3i-30-ml-346

Odpověď
Denisa | 30.7.2021 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Stres a neklid
Děkuji moc ! To složení je neuvěřitelné a škoda, že jsem o něm nevěděla dřív. Mám ho už doma a musím říct, že jsem takový účinek nečekala. Co bych si od nich chtěla ještě pořídit je ta sanitka v kapse.

Odpověď
Tereza | 13.8.2021 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stres a neklid
Ten vřele doporučuju, hlavně pokud máš děti. Mám ho doma chvíli a použili jsme ho už mockrát a i já jsem po něm sáhla. Je to fakt neuvěřitelné, co tady ty přírodní doplňky dokáží www.lavycosmetics.com/lavyl-auricum-senzitive-150-ml

Odpověď
Denisa | 5.9.2021 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stres a neklid
Co by mě ještě zajímalo, tak máš od nich vyzkoušené ještě něco ?

Odpověď
Janča | 15.3.2024 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, je mi líto, že se teď cítíte takhle pod tlakem. Znám ten pocit a vím, jak dokáže vnitřní napětí ovlivnit kvalitu spánku i celkovou pohodu. Mně v takových chvílích pomáhá zařadit pravidelné cvičení, třeba jógu nebo tai-chi. Také si dávám bylinné doplňky stravy na uklidnění, v poslední době jsem si oblíbila Krupa Kratom, který si kupuji na internetových stránkách https://www.adamkrupa.cz/. Po něm se cítím plná energie.

Odpověď
Laura | 3.6.2021 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha a za jak dlouho ti to s tím usínáním pomohlo?

Odpověď
Sandra | 3.6.2021 15:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No vlastně hned, ale nejvíc jsem to cítila když jsme ho už několik dní užívala, to jsem fakt lehla a spala jak dřevo :)

Odpověď
Petra | 7.7.2021 05:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No jestli si ptáš na ten sprej, tak tam jsem to pocítila už po prvním užití.

Odpověď
Veronika | 12.7.2021 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres a neklid
Já si kupuju https://www.naturevia.cz/e-shop/nervova-soustava/sleepnox-forte/ je to směs bylinek na uklidnění, co ho užívám konečně dobře a celou noc spím a přes den jsem mnohem víc v pohodě. Já na něj nedám dopustit.

Odpověď
Alča | 18.7.2021 16:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To bych přesně potřebovala, to ti pomohlo hned první noc?

Odpověď
Veronika | 29.7.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo už první noc se mi usínalo líp, a když jsem to potom brala pravidelně tak už jsem spala každou noc jako mimino a celkově se cítím i přes den líp.

Odpověď
Edita | 30.7.2021 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Stres a neklid
Není to prosím vás návykové ? Jaké je tam složení ?

Odpověď
Andrejka | 5.8.2021 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Stres a neklid
Tak konkrétně ten ústní sprej, co má Lavycosmetics návykový není a je čistě přírodní ;)

Odpověď
Edita | 16.9.2021 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ze zvědavosti jsem si to vyhledala a nadchlo mě to tak, že jsem si ho objednala a užívám ho. Je to cca měsíc co ho mám a rozhodně jsem na tom mnohem lépe a nejvíc se mi osvědčil při stresových situacích v práci.

Odpověď
Andrejka | 23.9.2021 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stres a neklid
Tak to je super :) koupila jsem si i to jejich pleťové sérum a s tím jsem taky moc spokojená. Má příjemnou olejovou konzistenci a na pleti se dobře vstřebává.

Odpověď
Kristýna | 15.5.2024 06:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stres a neklid
Jak se dostaneš do stresu, tak je to zaarovaný kruh, ze kterého se těžko vystupuje. Zkus se soustředit na pořádný odpočinek. Ze začátku ti to nepůjde, ale bude se to postupně zlepšovat. Chce to čas. Dělej, co tě baví a dělej to sama. Bez dětí, manžela. Prostě chvíle jen pro tebe :-) . Mně taky ještě pomohlo, když jsem si poslechla audioknihu Zvládněte stres metodou Inner Game na https://www.progresguru.cz/audioknihy/zvladnete-stres-metodou-inner-game-timothy-gallwey . Tak tím můžeš taky začít :-) .

Odpověď
Adéla | 5.8.2021 19:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky s ním mám zkušenost. Celkově od naturevia beru víc těch doplňků a tady ten sleepnox beru hlavně na dovolené, protože mám problémy se spánkem vlivem změny prostředí.

Odpověď
Radka | 9.2.2024 06:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres a neklid
Jakmile se dostaneš do velkého stresu, tak jeto začarovaný kruh. Nespíš, nemáš energii na nic, a tím pádem ani na stres a tak pořád dokola, až se to zhoršuje a zhoršuje. Moc dobře vím, co prožíváš. Vloni jsem si prožívala to samé. Kdyby mi kamarádka neporadila, aˇsi zkusím koupit kratom, tak bych se asi zhroutila. Našla jsem si kratom druhy na https://www.greenherbs.cz/a/druhy-a-ucinky-kratomu a jako prví jsem vyzkoušela zelený kratom a byla jsem v šoku, jak rychle začal fungovat, tak ho zkus a uvidíš, že se ti taky uleví a všechno se začne zlepšvat.

Odpověď
Iveta | 24.6.2025 03:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stres a neklid
Protože se moje každodenní pracovní tempo neustále zvyšovalo, často jsem se cítila napjatá a unavená. Rozhodla jsem se, že chci mít lepší kontrolu nad svým stresem, a pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ Tyto hodinky mě mile překvapily, jak přesně měří stresové reakce. Snímač variability srdečního tepu je citlivý na každé napětí. Pokaždé, když mi ukážou příliš vysoké hodnoty, aktivuji dechové cvičení na displeji a díky vizuální animaci se přirozeně uklidním.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné