Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nikotinové sáčky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nikotinové sáčky - diskuze na toto téma
Čauky, chci se zeptat… Je tu někdo, kdo má zkušenost s nikotinovými sáčky? Jak se vám osvědčily? A kouříte ještě?

Nanny | 30.5.2021 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nikotinové sáčky
Čau, jojo, já si je kupuju a moc mi vyhovují. Ze začátku jsem k tomu ještě i kouřila, ale to se mi podařilo naprosto odbourat. Ty sáčky mi vyhovují po všech stránkách… A hlavně nejsem cítit kouřem!

Odpověď
Lucky | 31.5.2021 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nikotinové sáčky
Prosím tě, jaký si kupuješ?

Odpověď
Theresa | 4.7.2021 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nikotinové sáčky
Jo? Tak to je super :) Jinak já taky ty nikotinové sáčky používám a super. Strašně mi vyhovují. Oblíbila jsem si tento shop https://www.nicopods.cz/, protože tam mají ohromnou nabídku :)

Odpověď
Kajka | 4.7.2021 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nikotinové sáčky
Holky, CBD oleje na nicopods kupujete? Potřebuju je na regeneraci. Pomáhá to?

Odpověď
ivanka087 | 27.12.2021 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nikotinové sáčky
Já bych asi nemohla dnes už kouřit cigarety. Od té doby, co jsem si domů pořídila www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ pax 3, tak se nemohu dívat ani na ty lidi venku před hospodou. Začalo se mi to omlouvám se za ty výrazy - hnusit. Nějaký kvalitní doutník ocením, ale kouřit jednu cigaretu za druhou? Na to už nemám ani pomylšení.

Odpověď
Lucie | 15.12.2022 00:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nikotinové sáčky
Která cesta je z vašich zkušeností tou nejlepší k omezení kouření a pak k jeho třeba i úplnému přestání?

Odpověď
Hana | 18.12.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nikotinové sáčky
Já jsem se snažila kouření zbavit už několikrát, ale vždy se mi to povedlo jen na nějaký čas. Teď jsem ale kouření hodně omezila díky tomu, že jsem začala kouřit elektronickou cigaretu. Konečně se mi totiž podařilo najít kvalitní elektronku.

Odpověď
Lucie | 21.12.2022 08:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nikotinové sáčky
Jakou jste si tu elektronickou cigaretu vybrala? Můžu se zeptat podle čeho a kde?

Odpověď
Hana | 21.12.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nikotinové sáčky
Já jsem vybrala elektronickou https://www.vapoo.cz/pody-se-spinacim-tlacitkem/smoktech-smok-nord-50w-pod/ Z mého pohledu je perfektní, naprosto mi vyhovuje.

Odpověď
Adam Ondra | 25.3.2025 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Nikotinové sáčky
Pokud někdo řeší odvykání kouření nebo hledá možnou alternativu, za sebe můžu doporučit pablo snus. Jsou účinné a praktické třeba i do práce. Dá se vybrat z různých příchutí https://www.nikotinsacky.cz/pablo/. Každej kuřák, který nakonec přestal, zkoušel různé varianty, jak to překonat. Mě tahle možnost zabrala. Dneska už mi ten zápach přijde cizí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné