| Urychlení hojení ran - diskuze na toto téma |
Pěkný den, potřebovala bych zjistit, jestli máte zkušenost s něčím, co slouží na urychlení hojení ran ? Mám dvě děti a chtěla bych mít něco takového, co rány vydezinfikuje a zároveň nějakým způsobem bude působit na hojení pořád u sebe.
Lenka | 1.6.2021 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urychlení hojení ranNěkde jsem četla o přípravku od lavycosmetics a maminky to popisovaly, jako sanitku v kapse jestli si to dobře pamatuju, vím, že mě to zaujalo, ale ještě jsem neměla čas k tomu sednout a pohledat to na těch jejich stránkách. Odpověď Alča | 6.7.2021 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Urychlení hojení ranNechám ti tady na ten přípravek odkaz, mám ho taky a dá se použít nejen na poranění, ale třeba na potíže, jako je akné, astma, chřipka apod www.lavycosmetics.com/lavyl-auricum-senzitive-50-ml Odpověď Mirka | 18.12.2024 11:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Urychlení hojení ranJá jsem též hledala něco, co by mohlo pomoci při hojení popálenin, puchýřů a otlaků a narazila jsem na https://www.walzym.cz/walzym-krem/ Sama jsem ho již několikrát zkoušela a funguje opravdu velmi dobře a napomáhá ke správné regeneraci. Odpověď |