| Stres - diskuze na toto téma |
Jak řešíte stresové situace ? Je něco co slouží na uvolnění v dané situaci ?
Janča | 2.6.2021 16:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | StresTaky se snažím něco podobného sehnat, ale zatím bez úspěchu, jelikož chci čistě něco na přírodní bázi a jak jsem tak zjistila, tak to nebude zrovna jednoduché. Odpověď Kristýna | 6.7.2021 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: StresCo vyzkoušet lavycosmetics. Mají přípravky na čistě přírodní bázi a určitě tam najdeš i něco, co bude mít vliv na stres. Odpověď Jana | 24.6.2025 03:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | StresDřív jsem si myslela, že stres „v pohodě sfouknu“, ale brzy jsem pochopila, že ho musím aktivně řídit. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi začaly pomáhat okamžitě. Měří stres pomocí snímače srdeční frekvence a upozorní mě, když se hodnota zvedne příliš vysoko. V tu chvíli stačí pár vteřin věnovat dechovému tréninku, který hodinky samy nabízejí, a hned cítím úlevu. Nejenže mám víc kontroly během dne, ale večer se mohu podívat na grafy, kde vidím nejvíc stresující momenty. Odpověď |