| příčesek na vlasy - diskuze na toto téma |
nemáte tady některá vlasy na prodloužení z www.clipinhair.cz ?? líbí se mi nabídka i cena, ale váhám, tak sem chtěla vědět, jestli to někdo máte Tamara | 3.6.2021 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | příčesek na vlasyJá jsem velmi spokojená co se týká prodlužování vlasů s clipy od www.vlasy.levne.cz Odpověď Adéla | 15.6.2021 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: příčesek na vlasyJakou metodu k prodloužení vlasů jste zvolila? Odpověď Tamara | 21.6.2021 18:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: příčesek na vlasyVlasy mám prodloužené pomocí clipů. Vypadá to přirozeně. Odpověď Jarka | 27.6.2021 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: příčesek na vlasyKdo vám je prodlužoval? Nebo jste to zvládla sama. Odpověď Tamara | 28.6.2021 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: příčesek na vlasyNechala jsem to na své kadeřnici. Vlasy mě prodloužila a následně upravila. Odpověď Sandra | 18.6.2021 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | příčesek na vlasyjá od clipinhair mám pásy na clipech a spokojená jsem hodně ;-) Odpověď Jitka | 5.2.2022 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | příčesek na vlasyholky chci si koupit vlásky na hotstyle.cz, máte prosím někdo vyzkoušeno? Odpověď avalena | 4.3.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: příčesek na vlasyano, já mám.. kupuji tam clip in pásky Odpověď Vilma | 7.3.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: příčesek na vlasya jaké máte svoje vlasy? Bojím se, že mi to z mých bude klouzat :( Odpověď avalena | 9.3.2022 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: příčesek na vlasyhele neboj, ten "hřebinek/sponka/, kterým se to do vlasů připíná je dost pevný, aby to udržel. Nasadíš to jakoby nasunutím do vlasů.. však mrkni na ty stránky hotstyle.cz, je to tam vidět, jak na to Odpověď vilma | 10.3.2022 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: příčesek na vlasydovede odhadnout zda i takové vlnité by mi to udrželo?https://www.hotstyle.cz/602-clip-pas-40cm-vlnity-tmave-hneda.html Odpověď Lída | 15.3.2022 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: příčesek na vlasyjá myslím, že určitě. Ty hřebínky jsou akorát pevné, aby to nesjíždělo. Myslím, že tím, že to je určeno asi hlavně pro ženy s řidší kšticí, tak na to výrobce myslel. Mně to drží bez problémů Odpověď Vladana | 30.3.2022 17:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: příčesek na vlasyrozhodně.. clip in je nejšetrnější způsob prodlužování vlasů. Jak píšou holky, tak na tom www.hotstyle.cz je mnoho odstínů, navíc mají i pravé vlasy a s těma se krásně pracuje Odpověď Domika | 7.6.2022 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | příčesek na vlasyCo se týká prodloužení vlasů, jsem spokojená s materiálem od vlasy-k-prodlouzeni Odpověď Síma | 18.6.2022 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: příčesek na vlasyJakou metodu k prodloužení vlasů jste zvolila? Odpověď Domika | 22.6.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: příčesek na vlasyMám je prodloužené metodou Clip In. Odpověď Lily | 24.6.2022 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: příčesek na vlasyJá si u nich prodloužila vlasy takto - https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/56-tape-in-vlasy-tapex-evropsky-typ-prave-lidske Odpověď Ela | 26.6.2022 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: příčesek na vlasyKamarádka mě doporučila ať si zajdu přímo k nim na pobočku. Dobře mi tam poradili. Odpověď |