| Suchá pokožka - diskuze na toto téma |
Co vám pomáhá na hodně suchou pokožku? Podělte se prosím o zkušenosti. Předem děkuju za rady.
Simča | 31.5.2021 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Suchá pokožkaTaky mám hrozně suchou pokožku, pořád se nečím mažu, ale když se namažu ráno tak už odpoledne mě kůže zase svírá...
Odpověď Radka | 7.6.2021 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Suchá pokožkaMěla bych na doporučení jedině dobrou pleťovou kosmetiku, protože mám taky hodně suchou pleť. S tělovou bohužel nepomůžu :/ Odpověď Alex | 6.7.2021 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Suchá pokožkaTo já určitě ocením, protože teď momentálně se v tom bohužel plácám a z toho množství kosmetiky co mám mi prostě nic nesedí. Odpověď Dita | 12.6.2021 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Suchá pokožkaMně hodně pomáhá kosmetika Seni care s ureou, výborná je tahle emulze https://www.care4you.cz/x8773/seni-care-hydratacni-telova-emulze-pro-suchou-pokozku-a-500-ml
Odpověď Kamila | 18.6.2021 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Suchá pokožkaDíky za tip, mně kůže hrozně svírá hlavně po sprchování a všechno čím se namažu je za chvíli jako kdybych nic nepoužila, tahle vyživuje hodně? Odpověď Dita | 24.6.2021 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Suchá pokožkaJojo hlavně hloubkově protože obsahuje tu ureu, takže nehydratuje jenom napovrchu jako jiný krémy ale hydratuje a obnovuje všechny vrstvy pokožky.
Odpověď Kamila | 26.6.2021 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Suchá pokožkaAhaa no tak supr, už jsem si jí objednala tak snad...
Odpověď Dita | 27.6.2021 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Suchá pokožkaUvidíš že ti pomůže, mně hodně pomohla.
Odpověď Luisa | 28.6.2021 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Suchá pokožkaA za jak dlouho se ti to asi tak zlepšilo?
Odpověď Dita | 29.6.2021 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Suchá pokožkaHned po prvním namazání se mi ulevilo, vydržela mi kůže dlouho hydratovaná a co se mažu pravidelně tak už nemám nikdy kůži suchou ale mám ji pořád takovou vláčnou.
Odpověď |