| Cvičení - diskuze na toto téma |
Holky, kde kupujete sportovní vybavení? Jako myslím na domácí cvičení? Beata | 1.6.2021 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníJá jsem hodně hledala info. Porovnávala, četla recenze. Hodně jsem se taky dívala na shopy. A nejlíp vyšla nabídka na fitham, tak jsem si vybrala tam :)
Odpověď Denisa | 14.6.2021 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníAhoj já bych potřeboval poradit co koupit svému příteli na růst svalů.Začal hodně cvičit a tak bych mu nějakým doplňkem chtěla udělat radost. Odpověď Beáta | 26.6.2021 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníKup mu třeba kreatin.Velice dobrá věc na růst svalů. Odpověď Beáta | 2.7.2021 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: CvičeníTady máš odkaz https://www.maxxwin.cz/suplement-100-creatine-monohydrate-550-g Odpověď Marika | 15.6.2021 08:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníZačala jsem opět chodit do fitka. Trápí mě často při aktivním pohybu pálení a začervenání pokožky v místech, kde se tře oděv o kůži. Ráda bych zkušenost s přípravkem, který pomůže.
Odpověď Eva | 17.6.2021 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníVyzkoušejte Zitenax Active. Je to dobře roztíratelná krémpasta, může se použít už preventivně před cvičením. Skvěle ulevuje už při vzniklém problému.
Odpověď Marika | 20.6.2021 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníNějaké bližší informace seženu kde?
Odpověď Eva | 24.6.2021 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníPodívejte se na: https://www.zitenax.cz/namahana-pokozka/namahana-pokozka/. Jinak se dá běžně sehnat v lékárně.
Odpověď Simona | 21.6.2021 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníAhoj cvičíte někdo doma?Ráda bych už konečně začala,ale nevím jaký stroj si koupit. Odpověď Josefka | 26.6.2021 14:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníBěhám každý den na pásu a myslím,že to bohatě stačí. Odpověď Josefka | 1.7.2021 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: CvičeníMám doma tady tento https://www.fitham.cz/bh-fitness-f2w-dual?ppcbee-adtext-variant=Title2-copy-2020-11-09_15%3A30%3A31&gclid=EAIaIQobChMI5Z-amNTB8QIVxxB7Ch2FPgcMEAAYASAAEgLZ… Odpověď Lucie | 26.6.2021 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníS tímto přípravkem mám dobrou zkušenost u syna, hraje aktivně fotbal. Natírám mu preventivně místa, kde se pokožka tře o oděv.
Odpověď Marta | 4.7.2021 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníJaký ten běhací pás sis koupila? Na tom fitham jsi vybírala jo? A jak často na něm cvičíš? A jsou vidět výsledky?
Odpověď Luisa | 5.7.2021 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníJe to hrozny… každý říkáš, že když chceš, čas si najdeš. Ale bohužel, není to tak… Já cvičím doma. Jsem sama svou paní, cvičím když chci, co chci, podle sebe a jsem spokojená. Zatím cvičím s vlastní vahou, ale uvažuju, e bych si koupila páš na cardio. Vaše tipy prosím?
Odpověď Helena | 20.9.2021 14:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníMáte někdo nějaký oblíbený obchod co se cvičení týče? Odpověď Františka | 24.9.2021 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníVelice jsem si oblíbila jeden e-shop.Vždy mi tam dobře poradí mají tam dobré ceny. Odpověď Helena | 27.9.2021 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: CvičeníJaký je to obchod?Koupila bych si tam nějaké věci na cvičení. Odpověď Františka | 2.10.2021 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: CvičeníJá jsem si plno věcí na cvičení koupila na fitham. Odpověď Sabina | 23.10.2021 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníCvičíte někdo doma? Uvažuji o tom si něco na cvičení koupit. Odpověď Sabina | 30.10.2021 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: CvičeníA kupuješ si třeba občas něco na cvičení?Myslím třeba nějaké doplňky atd. Odpověď Renata | 1.11.2021 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: CvičeníObčas si něco koupím na fitham. Odpověď Jaromíra | 20.3.2022 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníDobrý den, také se někdo snažíte doma cvičit jako já?Zatím cvičím u tv jenom s vlastní váho,ale do budoucna bych si ráda pořídila i nějaký ten stroj. Odpověď Iveta | 22.3.2022 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníZačala jsem cvičit minulý měsíc a doufám,že už budou výsledky za chvíli vidět. Odpověď Jaromíra | 27.3.2022 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: CvičeníA máš třeba nějaký oblíbený obchod na fitness doplňky? Odpověď Nora | 27.8.2022 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníNo a podle čeho jsi vybírala? Jaká jsi měla kritéria?
Odpověď Lenka | 31.7.2023 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníAsi hodně záleží na tom, co konkrétně chcete. Já jsem se teď rozhodla koupit si podložku na cvičení plus sadu činek a sehnala jsem to za docela dobré peníze na https://www.fubo.cz/fitness-vybaveni-2/ Manžel už si právě odtud dřív kupoval nějaké pomůcky na cvičení a je s nimi spokojený, tak jsem si říkala, že zkusím ten samý eshop jako on. Odpověď Eva | 17.9.2024 08:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníPo tom, co jsem se rozhodla začít více dbát na své zdraví a pravidelně sledovat své aktivity, jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-5-stribrna-silikonovy-reminek/ . Nejenže mi zaznamenávají všechny mé kroky a sportovní aktivity, ale také sledují spánek, což mi pomohlo zlepšit kvalitu odpočinku. S hodinkami mám přehled o tom, kolik toho denně nachodím, jaké mám tepové frekvence během cvičení, a dokonce mi připomínají, abych se protáhla, když sedím příliš dlouho u práce. Jsou ideální pro každého, kdo chce mít kontrolu nad svou kondicí.
Odpověď |