Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Detox?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Detox? - diskuze na toto téma
Ahoojo :) Holky, detox, máte tip, co na něj? A o čem vlastně detox je?

Renča | 2.6.2021 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Detox?
Oblíbila jsem si tady tuto formu detoxu a jsem s ní velmi spokojená :) www.naturevia.cz/e-shop/travici-soustava/ostropestrec-forte/. Je to zrovna jeden z výrobců který má to složení velmi kvalitní.

Odpověď
Adéla | 24.6.2021 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Detox?
Mně bylo na detox doporučené kimči, které se snažím jíst každý den a je fakt, že pozoruju, že se mi dalo dohromady zažívání, se kterým jsem dříve měla problémy.

Odpověď
Hanka | 28.6.2021 08:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Detox?
Tak o tom by mě zajímalo víc, protože tady o tom už jsem někde četla, akorát se tam teda řešil recept, ne přímo účinky

Odpověď
Luisa | 1.7.2021 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Detox?
Ahojky :) Já jsem věrná přírodním produktům :) Na ten detox se mi osvědčila aronie https://www.beautybio.cz/prirodni-stavy/ekomedica-aronie-100-stava/. A doporučuju :)

Odpověď
Adéla | 1.7.2021 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Detox?
Nevím co přesně by tě zajímalo, tak se klidně ptej. Dost informací najdeš přímo na stránkách odkud si kimchi objednávám, tak zkus mrknout a pak klidně napiš :). Jestli budeš chtít na zkoušku něco objednávat, tak se zaregistruj mají tam pro členy klubu pěkné výhody :) https://www.kimchiclub.cz/eshop/4-produkty

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné