Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Nadměrné pocení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nadměrné pocení - diskuze na toto téma
Ahoj, měla bych takový dotaz, vzhledem k blížícímu se teplu se blíží i moje problémy s nadměrným pocením. Docela uvažuju, že bych podstoupila nějaký ten zákrok, ale zajímalo by mě jestli to opravdu pomůže ?

Sandra | 2.6.2021 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné pocení
Četla jsem hodně chvály na pražskou kliniku Aether, tak si tam zkus zavolat a informovat se ;).

Odpověď
Adéla | 15.6.2021 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné pocení
S přítelem hodně sportujeme a s tím je samozřejmě pocení spojeno. Problémem jsou hlavně místa, kde se pokožka potkává s oděvem. Dostala jsem doporučení na krémpastu Zitenax Active.

Odpověď
Marcela | 17.6.2021 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné pocení
Znám tento problém, zapařeniny, opruzeniny v místech třísel, pod prsy apod. jsou velmi nepříjemné. Tento přípravek používám a jsem spokojená.

Odpověď
Linda | 20.6.2021 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné pocení
Kde se dá sehnat? Je běžně v lékárnách?

Odpověď
Adéla | 24.6.2021 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nadměrné pocení
Určitě se v lékárně dá sehnat, já davám přednost nákupu na netu, takže jsem ji koupila na https://www.drmax.cz/zitenax-active-krempasta-50ml

Odpověď
Linda | 21.6.2021 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné pocení
V červenci jdu tady na to ošetření přístrojem Miradry, tak pak můžu dát vědět jak to probíhalo a jaký je efekt, jestli to aspoň trochu pomohlo. Co jsem četla diskuze, tak je to jedno z nejúčinnějších ošetření a pocení to opravdu zabraňuje https://aetherclinic.com/cs/medical-center/poceni-miradry/

Odpověď
Jana | 5.7.2021 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nadměrné pocení
Je prosím vás ten efekt trvalý ? Nebo se musí po nějakém čase zopakovat ? Mám s pocením taky hodně velké problémy a uvažuju o tom jestli se mi vyplatí tady do toho ošetření jít.

Odpověď
Linda | 28.7.2021 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nadměrné pocení
To ti řekne přímo ošetřující, ale aplikace botoxu se musí po jisté době zopakovat :). Jestli nad tím uvažuješ, tak se zkus zavolat na Aether kliniku a objednej se na konzultaci, tam se rozhodně dozvíš víc jak o de mě a všechno co potřebuješ ;)

Odpověď
Leona | 6.8.2021 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nadměrné pocení
S touto klinikou mám také výbornou zkušenost, vůbec bych na tvém místě neváhala ;)

Odpověď
Jana | 12.8.2021 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nadměrné pocení
Děkuji moc ! Ošetření už mám za sebou, bylo to trošku nepříjemné ale po pocení ani známka a přesně toto jsem si přála. Když jsem tam byla, tak jsem si samozřejmě domluvila i další ošetření jako je laserová epilace :)

Odpověď
Sabina | 26.6.2021 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nadměrné pocení
Super tip, hlavně teď na léto, taky rádi vyrážíme celá rodina na cyklovýlety, taky nás tyto problémy trápí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné