| Pánvička - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké pánvičky s jakým povrchem se vám nejvíc osvědčily ? Chtěla bych pořídit novou pánvičku mamce, protože ji má fakt dodělanou, tak budu ráda za nějaké konkrétní doporučení :)
Lenka | 2.6.2021 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pánvičkanedala bych dopustit na teflon, ale to samozřejmě záleží na tom, na čem se mamce vaří líp no .. Odpověď Hanka | 4.6.2021 09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaTeflon má jaké vlastnosti ? Nepřipaluje se ? Odpověď Lenka | 4.7.2021 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | PánvičkaNene, teflon se nepřipaluje a mám ráda ty, co má orava. Jsou vhodné i do myčky, což mi taky ulehčí práci. Odpověď Hanka | 5.7.2021 17:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaParáda, díky moc za tip, udělala jsem jí takovou hezkou sadu pánviček, co má orava :) www.orava.eu/cz/cs/teflonova-panev-24-cm-pan-24-ft Odpověď Linda | 6.7.2021 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | PánvičkaKdyž se tu řeší kuchyňské vybavení, tak mají kvalitní i spotřebiče ? Odpověď Hanka | 7.7.2021 05:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaMají, jak spotřebiče, tak i elektro :). Stačí se kouknout na hodnocení ;) Odpověď Markéta | 3.8.2021 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaCo máš v plánu od nich pořizovat ? Mám toho od oravi hodně, takže třeba budu umět poradit :) Odpověď Linda | 6.9.2021 05:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PánvičkaPotřebuju nového kuchyňského robota a chtěla bych něco lepšího než jsem měla :) Odpověď Markéta | 16.9.2021 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PánvičkaKoupila jsem si tady tu novinku a je naprosto boží ! Takže jestli sis robota ještě nepořídila, tak tady tento doporučuju www.orava.eu/cz/cs/kuchynsky-robot-1400-w Odpověď Žaneta | 7.10.2021 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaKoukni na Oravu :) S věcmi od nich jsem moc spokojená :) Mám i osobní péči a taky super. Odpověď Jenn | 7.10.2021 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | PánvičkaNo, já si vše do kuchyně kupuju od oravy. Oni mají nejlepší věci. Jsou super, protože jsou fakt kvalitní :) Odpověď Markéta | 11.10.2021 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaPřesně tak a nejen teda kuchyňské vybavení. O víkendu jsem měla víc času a dívala jsem se, co všechno mají, tak by mi v týdnu měl přijít ruční vysavač, ohřívač a takové proprietky na čištění pleti :D Odpověď Katka | 20.10.2021 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | PánvičkaJak je na tom jejich elektro jako pračka a sušička ? Potřebuju si koupit novou pračku a chci k tomu i sušičku a uvažuju nad oravou. Odpověď Markéta | 4.11.2021 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaJestli ti vyhovují funkcemi, tak bych do toho určitě šla, protože orava má kvalitní elektro. Odpověď Denča | 18.5.2024 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | PánvičkaDobrý den, když jsem si nedávno vybírala novou pánvičku, tak jsem se rozhodla pro keramický povrch. Je to perfektní volba pro zdravější vaření, protože neobsahuje žádné škodlivé látky, které můžou uvolňovat některé jiné povrchy. Navíc se snadno čistí a zatím jsem v ní nic nepřipálila a to je, co říct. Odpověď Danča | 22.5.2024 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PánvičkaDobrý den, když jsem si nedávno vybírala novou pánvičku, tak jsem se rozhodla pro keramický povrch. Je to perfektní volba pro zdravější vaření, protože neobsahuje žádné škodlivé látky, které můžou uvolňovat některé jiné povrchy. Navíc se snadno čistí a zatím jsem v ní nic nepřipálila a to je, co říct. Odpověď Klára | 25.5.2024 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PánvičkaDobrý den, pokud hledáte široký výběr pánví, hrnců a pekáčů, tak doporučuji navštívit stránku zgastro.cz. Najdete tam kvalitní titanové nádobí za dostupné ceny. Určitě se vám podaří vybrat to nejlepší pro maminku, aby byla spokojená. Já v něm vařím už delší dobu a zatím je všechno na jedničku. Dokonce se mi v něm ještě ani nic nepřipálilo, a to je u mě zázrak. Odpověď Terka | 28.5.2024 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PánvičkaZdravím všechny kuchařky a kuchaře, musím souhlasit, že titanové nádobí je perfektní. Já jsem si ho koupila na internetových stránkách https://www.zgastro.cz. Tam najdete široký výběr titanových pánviček, které jsou odolné a snadno se udržují. Podle mě je to nejlepší investice, která se vám vyplatí do budoucna a vaše maminka bude určitě spokojená. Odpověď |