| Dobré plenky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaké plenky kupujete prosím a jste spokojení s kvalitou? Doporučíte mi dobrou značku za rozumný peníz? Anička | 3.6.2021 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobré plenkyZdravím, já kupuju plenky od Bella Happy a jsem s nima moc spokojená. Dobře drží, neprotékají a malé krásně sedí. A koupíte je skoro všude - teda všude, jen ne v Lidlu. Odpověď Věra | 5.6.2021 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dobré plenkyDobrý večer, taky Bella Happy kupuju, ale ty natahovací plenky Pants, jsou super. Odpověď Romana | 7.6.2021 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dobré plenkyO těchto natahovacích plenkách jsem už slyšela, ale ještě jsme je nezkoušeli. Nemáte prosím na plenky odkaz, abych věděla, které to jsou? Odpověď Věra | 9.6.2021 09:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dobré plenkyObjednávám plenky tady https://www.alza.cz/maxi/bella-happy-pants-maxi-24-ks-d5690899.htm?o=1 Odpověď Julie | 11.6.2021 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dobré plenkyTaky je zkusím, kupujeme ty klasické od Bella Happy, ale tyto PANTS jsem ještě nezkusila. Je pravda, že je malá divoká a přebalování by mohlo být snažší :) Odpověď Věra | 13.6.2021 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dobré plenkyTo bude určitě, rychlost přebalování je fakt velká :D Budete určitě s plenkami Bella Happy Pants spokojená :) Odpověď |