| Co na opruzeniny - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, poraďte prosím, co se vám osvědčilo na opruzeniny u miminek?
Káťa | 3.6.2021 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na opruzeninyS dovolením se připojím k dotazu, potřebovali bychom nějakou mastičku, která rychle uleví.
Odpověď Jana | 3.6.2021 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na opruzeninyTeď v televizi mluvili o BetaDerm krému, měl by na tohle být výborný, vhodný právě pro nejmenší...zkuste se na něj poptat v lékárně.
Odpověď Káťa | 3.6.2021 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na opruzeninyDíky za tip, zajdu se na něj zeptat.
Odpověď Jana | 3.6.2021 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na opruzeninyNení zač, snad pomůže, říkali, že je to český výrobek, prý je hodně šetrný.
Odpověď Kamila | 3.6.2021 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na opruzeninyMy ho používáme a je opravdu výborný. Snadno se roztírá a rychle se vstřebává, na opruzeniny je skvělý a já ho používám i na rozpraskané ruce.
Odpověď Veronika | 3.6.2021 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na opruzeninyDíky za reakce, dneska jsem ho mazala poprvé, ale zatím super, je jemný, dá se lehce rozetřít. Zkoušela jsem ho nejdřív na sobě, líbí se mi i to, že je bez parfemace.
Odpověď Kamila | 3.6.2021 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na opruzeninyNa ty opruzeniny působí zázračně, uvidíte ;)
Odpověď |