Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Hračka pro chlapa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hračka pro chlapa - diskuze na toto téma
Holky, dopřály by jste chlapů potěšení v podobě nějakého masturbátoru ?

Janča | 3.6.2021 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračka pro chlapa
Když bych to měla brát podle sebe, protože já hračky mám a dost, tak by mi to nevadilo :)

Odpověď
Johana | 4.1.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračka pro chlapa
Jediné co jsem chlapovi zatím dopřála je tady ta vibrační pipka https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/masturbatory/vibracni-masturbatory/pipedream-extreme-elite-vibrating-pussy-stroker-flesh

Odpověď
Denisa | 3.2.2022 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hračka pro chlapa
Hele a jaká byla Johano reakce chlapa na dárek ?

Odpověď
Johana | 18.2.2022 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hračka pro chlapa
No usmíval se :D společně jsme ji pak použili při předehře a mají to fakt vymakané tady ty věcičky pro ty naše polovičky ;)

Odpověď
Erika | 4.3.2022 08:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračka pro chlapa
Tak to já začnu asi jenom tak zlehka vibračním kroužkem, ty hračky mi pro chlapy přijdou už moc.

Odpověď
Janča | 4.3.2022 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Však si zkus projít ekondomy, tam toho mají fakt dost takže určitě něco vybereš ;)

Odpověď
Johana | 15.3.2022 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Uvidíš, že buď tobě nebo minimálně příteli ten kroužek přijde málo :) jestli nechceš kupovat nic přímo mu osobně, tak co koupit hračku párovou ?

Odpověď
Erika | 26.3.2022 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak kroužek byl fakt málo. Potřebovala jsem hlavně vyzkoušet jeho reakci na to když dotáhnu něco do postele ;)

Odpověď
Johana | 2.4.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hračka pro chlapa
Tak to na jednu stranu chápu, ale většina chlapů má tady ty věci rádo takže podle mě to určitě dopadlo dobře, hm ? :)

Odpověď
Tom | 5.7.2022 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračka pro chlapa
Zdravím, chtěl bych se tu zeptat tak trochu anonymně. Které prášky na erekci dokáží opravdu zabrat? A ideálně rychle zabrat? Mám v poslední době docela problém s tím udržet erekci a docela dost mi to začalo vadit.

Odpověď
Ondra | 7.7.2022 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Před každou souloží si beru prášky na erekci už cca od 38 let. To jsem začal mít podobný problém a tehdy jsem z toho byl hodně špatný. Díky práškům na erekci mi to ale bez problémů funguje a já si užívám jako mladík.

Odpověď
Tom | 8.7.2022 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to asi chodí ve stejném věku, mě je 39 a mám problém už docela dost...Jaké prášky na to berete?

Odpověď
Ondra | 12.7.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hračka pro chlapa
Pravidelně si před beru prášky na erekci https://www.supererekce.cz/8-viamax , které fungují vždy. Nikdy mi po nich neselhal a já se zas cítím jako chlap. Opravdu hodně mi to zase vrátilo sebevědomí.

Odpověď
Wendy | 28.7.2022 09:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračka pro chlapa
Jasně proč ne.. Na Vánoce jsem mu spíš teda ze srandy pořídila umělou vagínu z ekondomy a pochvaloval si, že je to super věc a bude jí používat, když nebudu doma. :D

Odpověď
Katka | 20.1.2025 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračka pro chlapa
S manželem máme krásný vztah, ale po letech jsme si uvědomili, že v posteli už to není tak žhavé jako dřív. Nechtěli jsme se s tím smířit, a tak jsme hledali způsoby, jak to oživit. Narazila jsem na nabídku erotických masáží pro páry v https://www.masaze-princess.cz/ a napadlo mě, že by to mohlo být přesně to, co potřebujeme. Trochu jsme se báli, co nás čeká, ale hned po příchodu jsme se cítili naprosto uvolněně. Masérky byly profesionální, atmosféra byla nádherná a zážitek to byl naprosto jedinečný. Když jsme odcházeli, cítili jsme se jako zamilovaný pár na začátku vztahu. Nyní chodíme pravidelně a vždy se na to oba moc těšíme. Vše probíhá diskrétně a v naprostém pohodlí. Pokud hledáte něco, co vám pomůže znovu zažehnout jiskru, rozhodně doporučuji!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné