| Péče o prodloužení vlasy - diskuze na toto téma |
Ahoj, chci si nechat prodloužit vlasy, ale potřebovala bych se zeptat jestli je potřeba nějak zvlášť o vlasy pečovat ?
Iveta | 7.6.2021 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče o prodloužení vlasyMám vlasy prodloužené clipy od www.vlasy-levne.cz. Jejich materiál je z pravých lidských vlasů, pečuji o ně jako o své, kvalitní kosmetikou. Odpověď Monika | 15.6.2021 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Péče o prodloužení vlasyJakou metodu k prodloužení jste zvolila? Odpověď Iveta | 21.6.2021 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Péče o prodloužení vlasyZvolila jsem k prodloužení clipy. Dobře se s nimi pracuje. Odpověď Zdena | 27.6.2021 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Péče o prodloužení vlasyDívala jsem se na stránky vlasy-levne, že nabízí prodloužení i na jejich pobočce. Odpověď DArina | 18.6.2021 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče o prodloužení vlasykdyž máš příčesek z pravých vlasů, tak je to jako o svoje vlasy, jen když si je sundáš tak já načesat a opatrně někam uložit, aby se nezašmodrchaly Odpověď Léňa | 30.6.2021 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče o prodloužení vlasyJá si veškeré příslušenství objednávám tady z toho eshopu, odkud mám i vlásky, mají tam toho hodně na výběr :) www.clip-vlasy-levne.cz/83-prislusentsvi-pro-metodu-clip-in Odpověď |