Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Ojeté auto

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ojeté auto - diskuze na toto téma
Musím si rychle sehnat auto na dojíždění do práce. Chtěla bych něco zánovního tak do 300 tisíc. Jaké auto za tu cenu zvolit?

Ondra | 10.6.2021 08:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ojeté auto
V této ceně máte v podstatě dvě možnosti. Můžete si koupit nové menší auto nebo lehce ojeté třeba dva roky staré auto střední třídy, které bude mít i nějakou výbavu. Osobně já jsem šel do toho lehce ojetého a koupil jsem dva roky starou octávii. Auto jako nové, minimální nájezd a plný servis. Dokonce ještě záruka 3 roky od výrobce.

Odpověď
Lenka | 12.6.2021 00:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Ojeté auto
Zní to docela dobře, dva roky staré auto by nemuselo mít ani tolik najeté. Musím o tom ještě hodně popřemýšlet. Kde jste to auto případně koupil? Přímo od značkového prodejce?

Odpověď
Ondra | 17.6.2021 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Ojeté auto
Kupoval jsem ho od autorizovaného prodejce https://www.autoopat.cz/ojete-vozy-skoda/ Jsou v Praze na adrese Komerční 521, Nupaky u Prahy. Je to několikapatrová budova plná ojetých aut, takže je opravdu z čeho vybírat. Můžete se podívat na nabídku aut i na jejich stránkách a sama uvidíte, že je tam opravdu z čeho vybírat.

Odpověď
Romana Stašová | 14.6.2021 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ojeté auto
Já bych zvolila Octávii nebo Fábii, v této cenové relaci se dá jistě sehnat kvalitní a nízkým nájezdem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné