| Rodičovský zámek na počítač - diskuze na toto téma |
Můžete mi někdo prosím poradit s nastavením rodičovského zámku na počítači? Abych se nemusela bát u toho nechat sedět děti o samotě? Jitka | 8.6.2021 07:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rodičovský zámek na počítačNěco jako rodičovský zámek jsem si nechala na počítač nastavit kvůli dceři, abych ji dokázala omezit přístup na některé stránky. Mám tak jistotou, že nebude vystavena nevhodnému obsahu internetu, kterého tam je opravdu hodně. Pro děti to není opravdu vůbec vhodné. Odpověď Klára | 11.6.2021 00:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Rodičovský zámek na počítačO to mi také přesně jde. Od koho jste si to takto nechala nastavit? Odpověď Jitka | 16.6.2021 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Rodičovský zámek na počítačPřiznám se, že jsem to sama nezvládla a nechala jsem to udělat online odborníky přes počítače https://www.marwin.help/ Odpověď Magda H | 26.1.2022 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Rodičovský zámek na počítačJá bych potřebovala pomoci s opačným problémem. Zaplatila jsem si kurz počítačové grafiky na www.wolfway.cz/ a následně si na sebe nabrala několik primitivních zakázek, na které mám zanedlouho termín. Já však nastavila rodičovský zámek na nás počítač a ten mi teď blokuje v ukládání souborů a navštěvování některých stránek. Já zapomněla heslo a nemůžu se toho teď zbavit. Bez přístupu to všechno nestihnu dotvořit včas :/ .
Odpověď |