| Dárek ke svatbě - diskuze na toto téma |
Kamarádka se bude vdávat. Ráda bych jí dala něco hezkého a zajímavého. Poradíte? Ema | 18.6.2021 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek ke svatběZkuste se podívat na www.onglazz.cz. Je to opravdu tip na originální dárek. Odpověď Lenka | 23.6.2021 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek ke svatběSuper tip. Daruji jí dárkový poukaz a ona si pak sama navrhne co bude chtít. Odpověď Kristýna | 28.6.2021 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek ke svatběMě se hodně líbí, že si můžu na desku přidat své oblíbené spotify. Odpověď Monika | 30.6.2021 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek ke svatběZa měsíc se bude vdávat sestra, určitě jí věnuji od nich dárkový poukaz. Určitě se jí to bude líbit. Odpověď Sára | 30.9.2021 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek ke svatběOnglazz nabízí dárkové poukazy, věnuji ho sestře k narozeniná, Ať si pak desku navrhne sama. Odpověď Evča | 27.10.2021 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek ke svatběPodle mě jsou super tady ty párové dárky :) www.nekupto.cz/darky-pro-par/ Odpověď Mia | 4.12.2021 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek ke svatběMáš tady s tím eshopem zkušenost ? Mají kvalitní ty potisky na skleničkách ? Odpověď Hanka | 31.12.2022 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek ke svatběPořád jsem přemýšlela co dát jako svatební dar pro sestru a budoucího švagra. Pak mě napadlo, že bych jim mohla vybrat chytré hodinky, a tak jsem jim koupila od https://www.armodd.cz/ hodinky, které vypadají elegantně, ale také se dají skvěle používat při sportu. Odpověď |