| Monitorování aut - diskuze na toto téma |
Holky rozjela jsem na mateřské dovolené firmu, kde jsem začínala na dvou zaměstnankyních. Teď už je to 4 roky, mám 12 lidí a k tomu i dvanáct aut. Nestíhám to moc sledovat, nemáte některá zkušenost, jak bych mohla sledovat, kde se zrovna auta nacházejí?
Jana | 18.6.2021 00:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Monitorování autNemám svoji firmu a jste teda opravdu dobrá, že jste tohle zvládla na mateřské dovolené. Nicméně dělám dispečerku opravářů a používáme k tomu ve firmě trasovací systém od Sherlog. Je to přehledné a můžete tam sledovat aktuální polohu, historii tras a dokonce i spotřebu. Dělá nám to i knihy jízd.
Odpověď Renata | 21.6.2021 01:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Monitorování autTak to je super, kolik to stojí?
Odpověď Jana | 22.6.2021 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Monitorování autPodívejte se na jejich stránky https://www.sherlog.cz/sherlog-trace , kde můžete najít poptávkový formulář. Já jsem to tam také tak zařizovala a dostala jsem od nich individuální nabídku, protože se jednalo o více aut.
Odpověď Uršula | 26.11.2022 00:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Monitorování autTo monitorování aut je v běžné životě odstrašující, ale když se zajímáte třeba o www.urgentniprepravy.cz expresní dopravu, tak tam to musíte mít ať chcete nebo nechcete. Jak jinak by o vás třeba takový osobní dispečer věděl že. Je to stejné jako na telefonu, tam nám také nevadí když nás google sleduje, tak se nebojte těch aut tolik.
Odpověď Veronika | 24.5.2023 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Monitorování autProsím prosím když tu řešíte monitorování aut, tak bych se chtěla zeptat jestli někdo nevíte, kde auto nějak rozumně pojistit? Odpověď Blanka | 27.5.2023 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Monitorování autMě dlouhou dobu přišlo, že za pojištění aut platíme fakt hodně. Jedou mi to nedalo a podívala jsem se na online porovnávač pojištění. Tam jsem našla nabídky od všech pojišťoven a jednu z nich si vybrala. Pojištění jsem si vlastně rovnou online sjednala. Odpověď Veronika | 28.5.2023 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Monitorování autA dost se to vyplatilo? Tam za to porovnání jste něco platila nebo tak? Odpověď Blanka | 30.5.2023 02:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Monitorování autNebude lepší, když si to zkusíte sama porovnat? Můžete na online porovnávači pojištění https://www.klik.cz/ Je to zdarma, takže se nemusíte bát, že by se za porovnání něco platilo. Odpověď |