Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Dodavatelé elektřiny, recenze

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dodavatelé elektřiny, recenze - diskuze na toto téma
Nutně doma potřebujeme vyměnit dodavatele elektřiny, ještě když přihlídnu k tomu, že se mají energie zvedat, tak bych to ráda udělala co nejdřív. Spotřebu máme na baráčku kolem 8MWh, sazba d25d a moje představa je, aby to proběhlo co nejsnáze. Poradíte mi někoho s kým máte dobré zkušenosti? Děkuju Veronika

Anna | 17.6.2021 11:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dodavatelé elektřiny, recenze
u nás dobře vychází Comfort Energy, teď u nich máme fixovanou cenu na 1572,- na tři roky, takže se nás to zdražování týkat nebude, protože jsme se stihli ještě domluvit na těch nižších cenách :o)

Odpověď
Veronika | 23.6.2021 12:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
Ráda bych někoho, kdo má s firmou dlouhodobější zkušenost, protože jsem dodavatele měnila před lety, tak v tom nemám takový přehled. Bylo u změny vše v pořádku vyřízeno?

Odpověď
Anna | 25.6.2021 12:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
Tak je pravda, že je máme krátce, ale tohle je už u nás doma několikátá firma, protože manžel celkem sleduje ceny, takže si to hlídá, abychom ušetřili a se změnou nebyl problém, všechno to udělal přes jejich stránky online.

Odpověď
Veronika | 29.6.2021 16:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
To by mě asi nebavilo furt to sledovat, ale teďka to slyším z každý strany, že se má zdražovat, tak to člověka dožene, aby se najednou o to začal taky starat. Poradíte mi ještě jak s poptávkou, abych věděla cenu, smlouvu a tak?

Odpověď
Anna | 30.6.2021 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
Tak to stačí když buďto zavoláte a nebo pošlete meila, k tomu nic extra kromě vaší spotřeby nepotřebujete vědět, případně vám řeknou, ale jak jsem psala u nás šlo všechno online a v poho.

Odpověď
Denisa | 9.7.2021 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty už máme nějaký tři roky a taky jsme k nim šli kvůli lepší nabídce a něco se podařilo ušetřit. Je fajn, že přestože nemáme pobočku ve městě, ale u nás jí nemá nikdo, protože jsme díra, tak jde s nima vše telefonicky domluvit.

Odpověď
Veronika | 15.7.2021 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuji, já jsem si teďka nechala sestavit nabídku, tak čekám s čím se vytasí. Email, že to poslali ke zpracování jsem dostala v podstatě obratem.

Odpověď
Denisa | 21.7.2021 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
Dejte pak vědět, jak jste dopadla, držím palce :)

Odpověď
Veronika | 22.7.2021 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
Tak mě z Comfort Energy celkem mile překvapili, rovnou nám totiž poslali dvě varianty na kratší a delší dobu a to jsme o to ani nežádali :)

Odpověď
Denisa | 27.7.2021 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
No tak to máte dobrý, aspoň máte z čeho vybírat a nic vám netlačí.

Odpověď
Veronika | 14.8.2021 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dodavatelé elektřiny, recenze
Tak to každopádně :-) komunikace je v pohodě.

Odpověď
Zina | 26.8.2021 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
1572,- korun je hodně solidní cena, jako nutno uznat, že nahodit v tuhle dobu takovou cenu, to celkem zírám. Určitě to chce dobře přečíst podmínky, ale jako tímhle určitě neprohloupíte aspoň po tu dobu.

Odpověď
Janina | 24.6.2021 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je dobrá představa :D to by se mi taky líbilo. Si to na netu nechte spočítat.

Odpověď
Veronika | 24.6.2021 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A vy byste mi uměla doporučit, kde si to nechat spočítat? Podle mě to není jen tak..

Odpověď
Romaneta | 22.9.2021 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My jsme letos k CE přecházeli přes kalkulačku tzb-info, přes kterou jsme je i o nabídku požádali a pak už jsme všechno řešili na přímo s nimi a domluvili se co a jak dál.

Odpověď
Hana | 8.12.2023 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mám najít dodavatele energií nějak výhodně? Poradíte mi prosím? Kde se podívat? Nebo tedy spíše koho kontaktovat ohledně rozumného sjednání elektřiny a pak případně i plynu?

Odpověď
Iveta Mráčková | 10.12.2023 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud nemáte vůbec představu kde získat smlouvu rozumně, tak rozhodně mohu doporučit se podívat na online porovnávač https://www.klik.cz/ Díky tomu získáte představu, kde se dá sjednat závazek výhodně.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné